Aanbidding op De Betteld tijdens Hemelvaart weekend

by | mei 11, 2017 | Nieuws, Onderwijs

“Maar er komt een tijd, en die tijd is nu gekomen, dat wie de Vader echt aanbidt, Hem aanbidt in geest en in waarheid. De Vader zoekt mensen die Hem zo aanbidden, want God is Geest, dus wie Hem aanbidt, moet dat doen in geest en in waarheid.” – Joh. 4:23-24 (NBV)

Deze woorden sprak Jezus in zijn gesprek met de Samaritaanse vrouw. Wij geloven dat God nu nog steeds op zoek is naar mensen die hem aanbidden. Wij willen als band graag gehoor geven aan de oproep om God te aanbidden in geest en in waarheid. Op de conferentie zullen wij op de zaterdag- en zondagochtend voorafgaand aan de sprekers een tijd van aanbidding verzorgen.

Aanbidding is veel meer dan alleen maar ‘liedjes zingen’. Het is bereid zijn om God te verheffen. Aanbidding is een uitdrukking van liefde en ontzag voor God. God geeft ons zo veel meer dan we verdienen; daar willen we Hem voor danken. Aanbidding kan op vele manieren en muziek is daar een van. God is onze aanbidding waardig!

Muziek en aanbidding is voor ons een manier om God de eer te geven die Hem toebehoort. Ons doel is om met jullie als bezoekers een tijd te hebben waarin we God beter leren kennen en Hem prijzen en eren. In onze gemeente in Assen verzorgen wij ook vaak de aanbiddingsdienst en ook op andere gelegenheden (conferenties zoals deze) hebben we dit vaker gedaan. We vinden het fantastisch om met een grote groep mensen God te aanbidden en hebben al vaak ervaren hoe krachtig dat kan zijn. Graag nodigen we u uit om dit samen met ons te doen op zaterdag- en zondagochtend.

Aanmelden voor dit congres op De Betteld kan hier. Daggasten kunnen zich hier opgeven. Tot dan!

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!