Doe mee met onze actie!

 

 

Help ons Bijbelse waarheden te delen

Lezers vragen ons regelmatig naar kindermateriaal over het heelal dat uitgaat van een Bijbelse schepping. Helaas is dat nog niet beschikbaar. Daarom zijn we nu bezig om het boek ‘Sterren en planeten voor kids’ in het Nederlands uit te geven. In het boek wordt telkens teruggewezen naar Bijbelse waarheden en het Evangelie. 

Dit is één van de dingen die het Logos Instituut doet. We willen graag doorgaan met het publiceren van boeken, artikelen, video’s en podcasts over Bijbel, geloof en wetenschap, naast het houden van congressen en gastlessen. Zodat jong en oud het vertrouwen in de Bijbel (her)vindt.

Eén van de dromen die we hebben, is een verplaatsbare tentoonstelling over de betrouwbaarheid van de Bijbel voor scholen en kerken. Als de Heere het geeft zullen we hier in 2024 aan bouwen. 

Verlang jij hier ook naar? Om dergelijke investeringen te kunnen doen is er ook financiële steun nodig. Wilt u ons werk steunen met een gift? Elk bedrag is welkom.

Hartelijk dank voor uw gebed en financiële steun!

Jan Willem Slager
Directeur Stichting Logos Instituut

Steun het werk van Logos Instituut vanaf 100 euro (of 5 euro per maand) en u ontvangt ‘Sterren en planeten voor kids’ thuisgestuurd.
Deze actie is geldig t/m 31 januari 2024. 

Machtigingsformulier actie

  Ja, IK STEUN LOGOS INSTITUUT MET EEN BIJDRAGE VAN:
  Euro
  Graag ontvang ik maximaal vier keer per jaar Bijbelvast per post Graag ontvang ik de maandelijkse nieuwsbrief van Logos Instituut per mail

  Eens per maand versturen wij een algemene nieuwsbrief. Het mailadres en de overige gegevens die u hier invoert worden alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief gebruikt, en worden niet aan anderen verstrekt.

  Als dank voor mijn actiegift vanaf €100 (of €5/maand) ontvang ik graag:

  Zelf overmaken

  Indien u liever geen machtiging afgeeft, dan kunt u uw actiebijdrage ook overmaken naar IBAN
  NL53 INGB 0007 6553 73 t.n.v. Logos Instituut onder vermelding van ‘actie’ en uw adresgegevens.

  Logos Instituut is een ANBI stichting, dus giften zijn aftrekbaar voor de belasting!