De Leeuw van Juda, de Weg de Waarheid en het Leven - Actie 2019 - Ondersteun Logos Instituut

Samen bereiken we steeds meer mensen met het goede nieuws dat de Bijbel nog steeds betrouwbaar is, dat er goede antwoorden zijn te vinden op grote vragen, dat wetenschap aanvult wat de Bijbel al eeuwenlang heeft verkondigd! Doe mee met de actie en ontvang een gratis dvd of scheurkalender!

Dit jaar hebben we zoveel mensen mogen bemoedigen! Steeds meer kerken en scholen vragen om (gast)sprekers en materialen. Ook vinden onze boeken, dvd’s en youtube filmpjes hun weg naar steeds meer mensen.
Ons aanbod neemt toe, de bezoekersaantallen op logos.nl lopen op. De dagelijkse artikelen worden gewaardeerd. En bovendien hebben we steeds meer vrijwilligers.

Ook wordt onze achterban actiever. Als blijkt dat op hun vertrouwde christelijke school de evolutietheorie wordt verkondigd komen we in actie. We zoeken samen naar het juiste voorlichtingsmateriaal en benaderen de school. Uw actiebereidheid is zo belangrijk! Het goede nieuws dat Gods Woord betrouwbaar is, mag niet ondersneeuwen door de dwaasheid van de evolutietheorie.

Met uw donatie helpt u ons nog meer mensen te bemoedigen en toe te rusten. Voor de groeiende hoeveelheid werk en diverse projecten die we de komende jaren willen oppakken zijn extra handen nodig. Gelukkig groeit het aantal vrijwilligers, maar om structureel van betekenis te kunnen zijn is uw steun hard nodig.

Samen verkondigen we het goede nieuws dat Gods Woord nog steeds betrouwbaar is, dat Jezus nog steeds de Weg, de Waarheid, en het Leven is!

MACHTIGINGSFORMULIER

  Ja, IK STEUN LOGOS INSTITUUT MET EEN BIJDRAGE VAN:

  Euro  Graag ontvang ik maximaal vier keer per jaar Bijbelvast per post

  Als dank ontvang ik graag:

  dvd Geologie Nederland toont Zondvloed - Stef Heerema - Actie 2019 - Ondersteun Logos Instituut
  Weet Scheurkalender 2020 - Actie 2019 - Ondersteun Logos Instituut

  Vul het formulier hierboven in, of download hier het actieformulier en stuur dat in een gefrankeerde envelop naar:

  Logos Instituut
  Ambachtstraat 3B
  3732CN De Bilt