Doe mee met onze actie!

Machtigingsformulier actie

  JA, IK STEUN LOGOS INSTITUUT MET EEN BIJDRAGE VAN:
  Euro
  Graag ontvang ik maximaal vier keer per jaar Bijbelvast per post

  Eens per maand versturen wij een algemene nieuwsbrief. Het mailadres en de overige gegevens die u hier invoert worden alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief gebruikt, en worden niet aan anderen verstrekt.

  Als dank ontvang ik graag:

  ACTIE: HELDERE ANTWOORDEN VOOR JONG EN OUD

  Christelijk onderwijs en schoolboeken staan de laatste tijd volop in de belangstelling en dat is niet per se iets positiefs… De hele mediawereld valt over christelijke scholen heen die de Bijbelse moraal willen onderwijzen. De Tweede Kamer wil in toenemende mate bepalen wát en hoe kinderen leren. Als gelovigen opereren we meer en meer in een vijandige omgeving.

  Dat vraagt om degelijk en hedendaags materiaal voor onderwijs en opvoeding. En dat is waar wij als Logos Instituut volop actief in zijn. Logos Instituut geeft heldere antwoorden op grote vragen over Bijbel, geloof en wetenschap. We merken dagelijks dat er onder ouders, scholen en kerken een grote behoefte is aan ondersteuning. Bijvoorbeeld door spreekbeurten, gastlessen, onderwijsmateriaal en artikelen.

  Voor 2022 hebben we de begroting nog niet rond. Hiervoor vragen wij uw gebed en financiële steun. Van deze begroting worden in totaal 2,0 FTE betaald (inmiddels vier personeelsleden) en alle andere kosten, zoals huur kantoorruimte, ICT, uitgeven van boeken, sprekers, Bijbelvast, congressen, website, telefoon en reiskosten, verzekeringen etc.

  Mogen we op uw steun rekenen? Met uw bijdrage van 5 euro of meer (extra) per maand kunnen we nog meer mensen bereiken. U ontvangt als dank één van bovenstaande cadeaus naar keuze thuisgestuurd. U kunt kiezen uit:
  – Dvd ‘Achilleshiel van Evolutie’
  – Boek ‘Meer dan een Timmerman’
  – Boekenpakket ‘Wat weten wij van astronomie?’+ ‘Wat weten wij van dinosaurussen?’

  Update: Vanwege grote belangstelling is de Weet scheurkalender 2022 helaas overal uitverkocht en daarom niet meer te kiezen als actieproduct.

  Of doneer eenmalig met iDeal:

   

  Of maak direct over naar IBAN
  NL53 INGB 0007 6553 73 t.n.v. Logos Instituut.

  Logos Instituut is een ANBI stichting, dus giften zijn aftrekbaar voor de belasting!