Doe mee met onze eindejaarsactie!

 

Eindejaarsactie 2022
Machtigingsformulier eindejaarsactie

  JA, IK STEUN LOGOS INSTITUUT MET EEN BIJDRAGE VAN:
  Euro
  Graag ontvang ik maximaal vier keer per jaar Bijbelvast per post Graag ontvang ik de maandelijkse nieuwsbrief van Logos Instituut per mail

  Eens per maand versturen wij een algemene nieuwsbrief. Het mailadres en de overige gegevens die u hier invoert worden alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief gebruikt, en worden niet aan anderen verstrekt.

  Als dank ontvang ik graag:

  Mijn zoon gelooft niet meer…

  “Heeft u een goed boek voor ons over schepping of evolutie?” Dit was één van de vragen tijdens een beurs waar we dit jaar aanwezig waren. Het echtpaar vertelde met emotie dat hun zoon het geloof vaarwel had gezegd door zijn opleiding. Op zijn universiteit werd de evolutietheorie onderwezen als ‘bewezen waarheid’ en de Bijbel als een sprookje. Op die dag sprak ik wel zes echtparen met een vergelijkbaar verhaal. Logos Instituut maakt zich uitermate zorgen over deze ontwikkeling. De Waarheid van Gods Woord wordt maar al te vaak afgedaan als fictie. Hoe reageer je hier dan op als student, ouder of docent?

  Logos Instituut wil hen ondersteunen met antwoorden op vragen over Bijbel, geloof en wetenschap. Dit doen we door het verspreiden van boeken, artikelen, ons magazine, video’s, podcasts, livestreams en het verzorgen van gastlessen op scholen en verenigingen. Logos Instituut is een verbindend platform waarbij een groot aantal wetenschappers betrokken is.

  Eindejaarsactie 2022

  Zonder Heere kunnen wij niets doen. Daar vragen we uw gebed voor, maar ook uw financiële ondersteuning is noodzakelijk. Doe mee met onze eindejaarsactie en ontvang één van deze vier cadeaus naar keuze. Ga naar de actiepagina www.logos.nl/actie om mee te doen. Vervolgens vult u uw gegevens in. U kunt u het bijgevoegde papieren antwoordformulier invullen en naar ons opsturen.

  Hartelijk dank voor uw gebed en financiële steun!

  Kees van Helden

  Directeur Stichting Logos Instituut

  Eenmalig doneren

  Klik op deze link om eenmalig te doneren. 

  U kunt ook direct overmaken naar IBAN
  NL53 INGB 0007 6553 73 t.n.v. Logos Instituut.

  Logos Instituut is een ANBI stichting, dus giften zijn aftrekbaar voor de belasting!