Agenda

Avond over Dinosauriërs in Joure

Home » Events » Avond over Dinosauriërs in Joure

Dinosauriëurs! Hebben ze bestaan? En zo ja hoe zijn ze verdwenen? Zegt de Bijbel er iets over? Over dit soort vragen gaat het op zaterdagavond 20 mei in De Brug. Je bent van harte welkom bij deze interactieve presentatie over dinosauriërs.

 

Datum: zaterdag 20 mei 2023
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Brugstraat 3, Joure

 

Meld je hier aan

 

De gratis toegankelijke avond wordt verzorgd door ir. Gert-Jan van Heugten uit Veenendaal, die spreekt namens Logos Instituut. Hij is ingenieur in de scheikundige technologie en schrijft en spreekt regelmatig over het thema schepping en evolutie. Hij houdt geregeld lezingen over dino’s en weet deze tot de verbeelding sprekende schepsels te koppelen aan het begin van de wereld. Hij beantwoordt onder meer de vraag of er ook dino’s op de ark van Noach zaten en hoe we de vondsten van dino-botten moeten verklaren.

 

Omdat de lezingen van Gert-Jan van Heugten vaak veel belangstelling trekken, is het handig om vooraf een stoel te reserveren. Degene die dat doet is verzekerd van een zitplaats. De lezing is zeer geschikt voor tieners, (christelijke) opvoeders en natuurlijk dino-liefhebbers.
Je gratis aanmelding kun je doen via dit formulier of door een e-mail te sturen naar bruggespraak@gmail.com.

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!