Agenda

Benefiet livestream Logos Instituut

Home » Events » Benefiet livestream Logos Instituut

evenement

Logos Instituut organiseert haar eerste livestream! Neem ook deel via Facebook of Youtube.
In deze tijd zijn we allemaal beperkt door de coronamaatregelen. Ook Logos Instituut. We missen de fysieke contactmomenten met de achterban, de zoekers en de vragers. Daarom organiseren wij een benefiet-livestream, zodat wij jullie ‘live’ kunnen ontmoeten. Kijk mee en praat mee in de live chat! We ontmoeten jullie graag. Er is ruime gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen.
Tijd: Donderdag 17 december 2020, 19:30-21:00
Waar: Lekker thuis op de bank, vanaf je telefoon of laptop
Kanalen: Youtube en Facebook. Misschien volgt Instagram ook nog, maar dat is niet zeker.
Programma
– Beantwoorden van vragen uit de live-chat
– In gesprek met werknemers, vrijwilligers en gasten uit de achterban
Onze special-guest Hasan zal bij ons aanschuiven. Hasan komt uit Turkije, en kwam tot geloof terwijl hij bezig was om zich voor te bereiden om christenen voor de Islam te winnen! Eenmaal in Nederland ontdekte hij tijdens een zoektocht dat de Bijbel en wetenschap elkaar niet uitsluiten maar bevestigen. Hasan zal vertellen over zijn weg naar het christendom en het creationisme. Er is gelegenheid om hem vragen te stellen via de live-chat.
– Getuigenissen
– Plannen voor 2021
– Bespreken van boeken & dvd’s die we aanbevelen
Naast een ontmoeting met jullie heeft de livestream ook het doel om geld op te halen voor Logos Instituut. In het bijzonder om de tekorten ontstaan door de coronacrisis op te vangen. Ons doel is om €2500 op te halen. Doet u mee?
Het is gelijk ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met de (nieuwe) medewerkers en ons kantoor. Ook onze Logosaurus Rex is van de partij 😉

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!