Agenda

Bestaat God? Kunnen wij God bewijzen?

Home » Events » Bestaat God? Kunnen wij God bewijzen?

Heeft u zich ooit afgevraagd of er rationele argumenten zijn die het bestaan van God ondersteunen? Wilt u deelnemen aan een discussie over een van de meest fundamentele vragen van het leven? Dan nodigen wij u van harte uit voor een speciale lezing getiteld “Argumenten voor het bestaan van God.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in filosofie, theologie, en de grote vragen van het bestaan. Of u nu een christen, moslim, een scepticus, of een nieuwsgierige denker bent, deze lezing biedt waardevolle inzichten en stimuleert een open en respectvolle dialoog.

Ruben Jorritsma is evolutiebioloog en zal de argumenten voor het bestaan van God onderbouwen door middel van de biologie. Een belangrijke vraag hierbij is: is het evolutionaire mechanisme toereikend om de hoge organisatiegraad in de cel te verklaren?

Deze avond wordt georganiseerd door het Logos Instituut, afdeling Deventer (logos.nl/deventer). Een van de activiteiten van het Logos Instituut is het organiseren van lezingen over de betrouwbaarheid van de Bijbel. Wij moedigen een open dialoog aan op basis van feiten en onderzoeken. Na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen aan de spreker.

Datum: dinsdag 17 september 2024
Tijd: 20:00 – 21:30 uur; inloop vanaf 19:30 uur
Locatie: De Ontmoeting Deventer, Nieuwstraat 19-21
Aanmelden is niet nodig.
Er is een vrijblijvende collecte om de onkosten te dekken

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!