Agenda

Debat atheïst en christen over macro-evolutie

Home » Events » Debat atheïst en christen over macro-evolutie

Debat Peter Borger en Bart Klink 11 maart 2023

Aanleiding debat macro-evolutie

Drs. ing. Bart Klink (deatheist.nl) bestrijdt de visie op macro-evolutie die dr. Peter Borger onder meer in zijn boek Terug naar de oorsprong presenteert. Na een lange tijd van (online) communiceren tussen beide heren, kwam het verzoek om een georganiseerd debat. Logos Instituut vindt het onderwerp van groot belang en stimuleert graag het onderlinge gesprek over feiten en visies.

Over de sprekers

Drs. ing. Bart Klink studeerde bewegingstechnologie aan de Haagse Hogeschool en bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werkt nu als docent. (uitgebreide bio)

Dr. Peter Borger is moleculair bioloog en werkte als onderzoeker aan de universiteiten van Sydney, Basel en Zürich en is verbonden aan de Duitse vereniging ‘Wort und Wissen’. (uitgebreide bio)

Info en aanmelden

D.V. op zaterdag 11 maart vindt van 14.00 tot 16.00 uur het debat plaats in de theaterzaal van de Bibliotheek te Deventer. Het is mogelijk om bij dit debat aanwezig te zijn. Aanmelden kan zolang er nog plek is, via onderstaand formulier. Ter dekking van een deel van de kosten wordt €10,- entreegeld gevraagd. Het is ook mogelijk om het debat via livestream te volgen op Youtube.


 

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!