Agenda

Discussiemiddag Geologie

Home » Events » Discussiemiddag Geologie

Datum: zaterdag 25 maart 2023
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: kantoor Logos Instituut, Ambachtstraat 3B, De Bilt
Aanmelden: verplicht (via onderstaand formulier)

 

We waren er niet bij, maar hoe denken we dat het gegaan zou kunnen zijn?

Creationistische geologen en geologisch geïnteresseerden hebben verschillende visies hoe zij aardlagen verklaren en welke tijdschalen ze daaraan hangen en hoe ze die in relatie kunnen brengen met biologische aspecten, maar natuurlijk bovenal met het verslag over de schepping en zondvloed zoals we dat lezen in de Schrift.

Alle buitenlandse creationistische organisaties en onderzoekers hangen ieder hun eigen model aan en gaan daarover in publicaties en op congressen met elkaar in debat. Die verklaringen kunnen enorm van elkaar verschillen. Ook in Nederland zijn er zeer uiteenlopende visies.

Een creationistisch geologisch model dat in ons land regelmatig aandacht krijgt is dat van ing. Stef Heerema. Een eenvoudige uitleg daarvan heeft hij beschreven in lesmateriaal voor scholieren, waardoor het ook goed te volgen is door leken. Aan de hand van dat lesmateriaal willen we de ideeën van Stef Heerema tijdens een discussiemiddag bespreken. Hij zal dan vragen daarover beantwoorden van leken en kenners. Hierbij wordt uitgegaan van een jonge aarde perspectief.

Iedereen is welkom met zijn of haar vragen en opmerkingen. Meld je aan via info@logos.nl dan krijg je ter voorbereiding de pdf van het door Stef Heerema opgestelde lesmateriaal toegestuurd.

Meer over ing. Stef Heerema
Of kijk deze video
Of zie de research pagina van ing. Stef Heerema.

Stef Heerema

Aanmeldformulier Discussiemiddag Geologie

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!