Agenda

Fundamentum Studium Generale met dr. Peter Borger – Save the date: 10 december 2021 D.V.

Home » Events » Fundamentum Studium Generale met dr. Peter Borger – Save the date: 10 december 2021 D.V.

Jan van Meerten organiseert: Eind november 2021 wordt het boek van de moleculair bioloog dr. Peter Borger over de ontwikkeling van soorten gepresenteerd. Het boek wordt uitgegeven door De Blauwe Tijger en is de tweede editie van zijn eerdere boek ‘Terug naar de Oorsprong’. Op vrijdagavond 10 december 2021 spreekt hij voor de eerste Fundamentum Studium Generale. De locatie wordt nog bekendgemaakt (waarschijnlijk regio Ede). Aanmelden is vanwege coronamaatregelen verplicht en kan via de link hieronder. Hopelijk tot ziens op 10 december 2021!

 

Peter Borger

Dr. Peter Borger hoopt op 10 december 2021 te spreken op de eerste Fundamentum Studium Generale. De titel van zijn lezing zal zijn: ‘Terug naar de Oorsprong – Over baranomen en soortvorming’. Dr. Peter Borger is moleculair bioloog en gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Op ResearchGate wordt dr. Borger omschreven als ‘an expert on molecular biology of gene expression and signal transduction networks’. Hij publiceerde meer dan 70 papers over medisch-biologische verschijnselen in internationale wetenschappelijke tijdschriften en een dozijn aan papers voor creationistische in-depth tijdschriften. Sinds oktober 2019 is hij werkzaam als wetenschappelijk medewerker voor de Duitse creationistische organisatie Wort und Wissen. Hij schrijft onder andere artikelen voor het lijfblad van deze organisatie (Studium Integrale Journal), houdt lezingen, organiseert meetingen en doet wetenschappelijk onderzoek.

Fundamentum Studium Generale

Fundamentum Studium Generale is een nieuw initiatief van Fundamentum voor studenten, academici, docenten, predikanten en andere geïnteresseerden. Ieder kwartaal willen wij een Studium Generale beleggen met als thema een onderwerp dat past binnen de trits geloof, apologetiek en wetenschap. Op 10 december 2021 D.V. dus de eerste bijeenkomst.

Aanmelden

Op oorsprong.info kunt u zich aanmelden voor dit evenement.

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!