Agenda

Genesis 1 in verwarring

Home » Events » Genesis 1 in verwarring

Spreker: Jan Willem Slager
Locatie: Vakantiepark De Betteld (Aaltenseweg 11 te Zelhem)
Datum: Donderdag 8 augustus van 20.00 tot 21.15 uur

Aan de hand van Genesis 1 wil ik laten zien hoe verwarrend theorieën van mensen kunnen zijn én hoe helder Gods Woord is. Genesis biedt heldere antwoorden. God openbaart, in taal die we allemaal begrijpen, de oorsprong, het wezen en het doel van alles. Ook de oorsprong en doel van ons leven. Ik behandel Genesis 1 en ga daarbij in vogelvlucht in op een aantal ‘wetenschappelijke theorieën’ over de oorsprong en hoe je Genesis 1 volgens sommige wetenschappers zou moeten lezen. Soms voegen deze ideeën iets toe maar vaak zijn deze theorieën verwarrend en niet-Bijbels.

Na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen. Iedereen is welkom om bij deze informatieve avond aanwezig te zijn op camping De Betteld (Aaltenseweg 11 te Zelhem). Aanmelden is niet nodig. Er is een uitgebreide boekentafel aanwezig. Ook is het gratis magazine Bijbelvast te verkrijgen.

Wilt u Logos Instituut ondersteunen, zodat dit soort lezingen georganiseerd kunnen blijven worden? Ga naar https://logos.nl/doneer. Dank voor uw ondersteuning van de missie van Logos Instituut.

2024-lezingen Betteld Zelhem

 

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!