Agenda

Geologie van Nederland laat Zondvloed zien

Home » Events » Geologie van Nederland laat Zondvloed zien

Is aardgas het overblijfsel van planten en dieren die miljoenen jaren geleden leefden? Daar gaat de evolutie theorie vanuit. Onderzoeksgegevens vertellen een ander verhaal. De geologie van Nederland laat de zondvloed zien!
Op deze avond presenteert Stef Heerema een pakkende presentatie over de geologie van Nederland. Wat kunnen we leren van het zout op grote diepte? Waar komt het aardgas vandaan? Hoe komen we aan de hunebedstenen?
Aardgas is afkomstig van fossielen (fossiele brandstoffen). De evolutietheorie stelt dat fossielen de basis vormen voor een ontstaansperiode van vele miljoenen jaren. De onderzoeksgegevens van Stef Heerema werpen echter een heel ander licht op deze zaak.

Over Stef Heerema

Stef Heerema doet sinds 2006 onderzoek naar het ontstaan van zoutformaties en ijstijd?verschijnselen. Hij is lid van de Nederlandse Geologische Vereniging en van het Koninklijk Nederlands?Geologisch Mijnbouwkundig Genootschap. Ook is hij bestuurssecretaris van Logos Instituut en bestuurslid bij ForumC, waar hij verdedigt dat de Bijbel betrouwbaar is tegenover wetenschap.

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!