Agenda

Hardenberg: Hoe Nederland ontstond in de zondvloed

Home » Events » Hardenberg: Hoe Nederland ontstond in de zondvloed

Het fabeltje van de zondvloed?!

De bestuurssecretaris van Logos Instituut is uitgenodigd in de GKv Hardenberg om over geologie en zondvloed te spreken. Hij doet dat aan de hand van de geologie van Nederland. Juist hier is de zondvloed aantoonbaar.
Een verrassende, essentiële en leerzame studie voor jong en oud!
Spreker: Stef Heerema
Locatie: Morgenlicht, Gramsbergerweg 56 te Hardenberg.
Kosten: Collecte
Tijd: 15 februari 2019 (welkom met koffie vanaf 19:30u)

Artikelen van Stef Heerema

DVD Geologie Nederland toont zondvloed

Noord Nederland is in het nieuws. Gaswinning vanonder een zoutlaag leidt tot bevingen. De zoutlaag vormde bergen van 3000 meter, begraven onder lagen zand, klei en kalk. Deze lagen, de fossielen en de brandstoffen zijn in één modderige catastrofe gevormd.
Stef Heerema publiceerde zijn werk in Journal of Creation, Grondboor & Hamer, Factum en Weet Magazine. Hij is bestuurder bij Logos Instituut en ForumC, lid van de Nederlandse Geologische Vereniging en van het Koninklijk Nederlands Geologisch Mijnbouwkundig Genootschap. Gij is geschoold in toegepaste natuurkunde, was betrokken bij warmtebehandeling in gesmolten zout en verkocht stoominstallaties. Hij was in Engeland gedetacheerd voor de engineering van een Uranium verrijkingsfabriek. Als zelfstandig ingenieur onderzocht hij de haalbaaarheid van een zoutmijn in Nederland.
Bethel University heeft deze toegankelijke studie naar zondvloed vastgelegd in oktober 2017. Met inleiding van Ds. Jacob Folkerts: “We hebben een stevig verhaal. Als je het hebt over de Schrift, kunnen we zeggen: we hebben nog steeds de beste papieren. We hebben een verhaal dat standhoudt en laat je niet afschrikken door wetenschap.”
Recensie van Ir. Dick de Vries

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!