Agenda

Het Dino Mysterie – Lezing en Q&A met Gert-Jan van Heugten

Home » Events » Het Dino Mysterie – Lezing en Q&A met Gert-Jan van Heugten

Op woensdag 9 februari D.V. zal Gert-Jan van Heugten tijdens deze livestream spreken over ‘Het Dino Mysterie’. De volgende vragen komen zoal langs:
Hoe zit het met de dino’s? Hebben ze bestaan en wanneer dan? Komen dinosauriërs ook voor in de Bijbel?

Deze avond is te volgen via Youtube en Facebook. De livestream duurt van 19:30 tot 21:00 uur. Na de lezing is er veel ruimte voor vragen, deze zijn te stellen via de livechat op Facebook en Youtube. Vragen vooraf insturen kan ook via info@logos.nl.

Wilt u op de hoogte blijven over deze livestream?

Dat kan op verschillende manieren:

Over de spreker

Gert-Jan van Heugten is fulltime spreker, schrijver en eigenaar van www.waaromschepping.nl. Gert-Jan spreekt regelmatig over het thema dinosaurussen. Daarnaast is hij auteur van het (jongeren)boek ‘Hoe zit het met de ouderdom van de aarde?’.

Gert-Jan (1985) groeide op als een rooms-katholiek jongetje met een geloof in de evolutietheorie. Toen hij in zijn late tienerjaren zelf de Bijbel ging lezen, was het wel erg gemakkelijk om de schepping en allerlei andere bovennatuurlijke gebeurtenissen af te schrijven als natuurlijke processen. Hij ging op onderzoek uit en ontdekte dat de evolutietheorie helemaal niet zo sterk bewezen is. Hij vond juist veel bewijsmateriaal voor de betrouwbaarheid van de Bijbel en haar scheppingsverhaal.
Sinds zijn bekering is Gert-Jan als spreker aan de slag gegaan, omdat hij merkte dat het helemaal niet vanzelfsprekend was dat christenen ook geloven wat er in de Bijbel staat. Zijn studie naar de schepping gaat onverminderd door. (bron: https://waaromschepping.nl/mijn-verhaal/

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!