Agenda

Lezing over Aliens Ontmaskerd – Krijgen we bezoek van bewoners van andere planeten?

Home » Events » Lezing over Aliens Ontmaskerd – Krijgen we bezoek van bewoners van andere planeten?

Inleiding

Ondertussen geeft Logos Instituut traditiegetrouw enkele spreekbeurten in het zomerseizoen op De Betteld in Zelhem. In 2022 staan er zes op de planning. Deze lezing over ‘Aliens Ontmaskerd – Krijgen we bezoek van andere planeten?’ is de tweede in de reeks. Het is mogelijk om bij deze lezing aanwezig te zijn. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

 

Programma

20.00 – 20.05Welkom en introductie spreker
20.05 – 20.55Presentatie door Ir. Gert-Jan van Heugten
20.55 – 21.30Q&A met Ir. Gert-Jan van Heugten (mogelijkheid om vragen te stellen)
21.30Afsluiting

 

Wilt u deze lezing niet missen?

Nodig ook gerust andere geïnteresseerden uit.

 

Meer over Ir. Gert-Jan van Heugten

Gert-Jan van Heugten is ir. in de scheikundige technologie en schrijft en spreekt regelmatig over schepping en evolutie. Lees meer van en over hem op zijn eigen site: waaromschepping.nl. Gert-Jan is in 2006 tot geloof gekomen omdat hij overtuigende argumenten te zien kreeg vóór het Bijbelse scheppingsverhaal, en tegen het evolutieverhaal. Sindsdien is hij er van overtuigd dat de Bijbel van kaft tot kaft een betrouwbaar beeld van de geschiedenis weergeeft.

Vier jaar en een hele hoop boeken, DVD’s, lezingen en discussies later is hij begonnen met het verzorgen van presentaties over schepping en evolutie. Ook is hij in 2011 als vrijwilliger bij Weet Magazine terecht gekomen, waar hij sinds 2012 met veel plezier in de redactie zit. Na het behalen van zijn ir./M.Sc. titel in 2013 heeft hij het Naventure trainingsjaar gevolgd bij de Navigators. Vervolgens heeft hij in de zomer van 2014 besloten voor zichzelf te beginnen en Waarom Schepping naar een hoger niveau te tillen. Meestal gaat Gert-Jan naar een PKN gemeente in Eindhoven, maar hij beschouwt zichzelf als ‘non-denominational’. Hij kan zich helemaal vinden in de uitspraak van Kees Kraayenoord: “Ik ben eigenlijk een gereherformeerde evanpinksterbaptoliek.”

Bekijk welke artikelen hij schreef voor de website logos.nl.

 

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!