Agenda

Mars voor het Leven 2019

Home » Events » Mars voor het Leven 2019

Op zaterdag 16 november 2019 houden wij (Stichting Schreeuw om Leven) D.V. ons jaarlijkse evenement. We starten om 11.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht, waarna we onze gebruikelijke stille mars vanaf 13.00 uur beginnen te lopen.
Het volledige programma:
11.00 uur Inloop
12.00 uur Start inhoudelijk programma met samenzang en sprekers
13.00 uur Start Stille Mars voor het Leven (route nog niet bekend)
15.30 uur (+/-) Afsluiting gehele programma
Er wordt een collecte gehouden.

Sprekers

Kees van Helden, directeur Schreeuw om Leven
Kees van der Staaij, fractieleider SGP
Gert-Jan Segers, fractieleider ChristenUnie
Jos Leijenhorst, directeur Pro-Life verzekeringen
[nog niet bekend], ervaringsdeskundige

Hoofddoelen Mars voor het Leven 2019

Een krachtig signaal naar samenleving en politiek. Opkomen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven.
Het uitdragen van het thema Liefde & Waarheid: eerlijke informatie geven zonder veroordeling of verwijt, maar juist met begrip, opvang en hulp.
Vrouwen, partners en families wijzen op de bestaande hulp bij onbedoelde zwangerschap en bekendmaken met de mogelijke alternatieven.

Praktische informatie

Catering en sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar vanuit de Jaarbeurs zelf. In tegenstelling tot vorig jaar is het evenement ditmaal binnen. Vergeet echter niet om eventueel extra kleding mee te nemen voor de stille mars door de stad. Bij binnenkomst ontvangt u van de organisatie een programmaboekje en een demonstratiebord. Wilt u samen met de bus of trein reizen, bekijk of er een werkgroep bij u in de buurt actief is die een opstapplaats georganiseerd heeft. U hoeft zich niet aan te melden als u met eigen vervoer komt. U treft op onze website een routebeschrijving aan.

Vrijwilligers en Promotiematerialen

Indien u als vrijwilliger een bijdrage wilt leveren aan de organisatie van de Mars voor het Leven 2019, kunt u zich hier aanmelden voor een van de volgende vrijwilligersrollen: ordedienst, gastvrouwen/heren, op- en afbouwploeg, EHBO. Wanneer u promotiematerialen bij ons wilt downloaden of aanvragen, gebruik dan deze link.

Terugblik Mars voor het Leven 2018

Op zaterdag 8 december 2018 vond de 26ste Mars voor het Leven plaats. Met dankbaarheid kijken we er op terug. Een bijzonder samenzijn met ongeveer 10.000 mensen die opkwamen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven.
Bekijk de video: Mars voor het Leven 2018

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!