Agenda

Online cursus geografie

Home » Events » Online cursus geografie

nl.brookes.edu/page/geografie

Brookes Bible College biedt een studiecursus aan over de geografie. Specifieke aandacht wordt besteed aan de mediterrane wereld en de regio van het Midden-Oosten…

Een aantal Europeanen heeft deze cursus al eerder gevolgd op een Amerikaans tijdstip (op een middernachtelijk tijdstip voor Europa).

Vanwege het enthousiasme van deze Europeanen is besloten om de cursus nu ook ‘s avonds van 19.30 tot 22.45 uur Nederlandse tijd te geven. We hopen zo de mensen in Nederland te kunnen zegenen met dit onderwijs.

Vragen
Wil je meer weten over de cursus of aanmelden? Stel je vragen contactformulier.

De cursus

Hoewel de curus wordt omschreven als ‘inleiding’ zul je ontdekken dat Brookes er diep op in gaat. Voorkennis is niet noodzakelijk, maar houdt rekening met onderwijs op niveau.
De cursus is online, maar wordt LIVE aangeboden. Hierdoor is er veel ruimte voor vragen en interactie om dieper op de materie in te gaan dan wanneer je een video-cursus zou bekijken.

Meer cursus inhoud informatie volgt hopelijke spoedig.

Lestijden
Woensdag 19.45 – 22.45 uur
24 januari t/m 24 april 2024 (later instromen mogelijk!)
(vakanties uitgezonderd)

Cursus prijs student (zonder examens)
225,- dollar (+/- € 210 )

Aanmeld mogelijkheden
Brookes College biedt verschillende studie opties. Wil je met de cursus alleen je kennis verrijken, kies dan voor ‘Audit Online Application. Wil je ook erkende academische credits behalen, kies dan voor ‘Visiting Student Application’.

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!