Agenda

Opwekking Pinksterconferentie – Logos is erbij

Home » Events » Opwekking Pinksterconferentie – Logos is erbij

Tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking heeft Logos Instituut een stand op de MissieExpo.?Ga jij ook naar de Pinksterconferentie? Kom ons dan even bezoeken en neem je vrienden mee! De openingstijden van de stand zijn:

vrijdag 2 juni17:00-19:00 uur
zaterdag 3 juni10:00-23:00 uur
zondag 4 juni10:00-23:00 uur
maandag 5 juni10:00-14:00 uur

De 47e editie van de Pinksterconferentie krijgt als thema mee: ?Gods Geest geeft LEV?. Dat maakte de directeur van Stichting Opwekking, Ruben Flach, via Groot Nieuws Radio bekend. De Pinksterconferentie vindt ook dit jaar weer plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in de Flevopolder te Biddinghuizen, in het pinksterweekend, van 2 t/m 5 juni 2017.
Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest. Ruben Flach: ?In het thema van dit jaar komt de Geest van God nadrukkelijk naar voren. We willen met elkaar nadenken over wat het betekent dat de Heilige Geest ons lev geeft. Dit Hebreeuwse woord betekent kracht, moed, durf en hart. Leven met lev betekent dat je moedig leeft, dat je authentiek bent, dat je het werk van Gods Geest in je hart weet om te zetten in de praktijk van je dagelijks leven.?
?Als wij als christenen meer en meer met lev gaan leven, zal dat in alle delen van onze samenleving zichtbaar worden. Als Opwekking verlangen wij naar een geestelijke vernieuwing in ons land. Want ons land wacht op christenen die authentiek zijn, laten zien wie Jezus is en die met hart en handen het evangelie uitdragen. We geloven dat dit thema dat als rode draad door het programma loopt, een krachtige bijdrage zal leveren aan het zichtbaar worden van deze geestelijke vernieuwing, binnen en buiten de kerk.? Het thema wordt uitgewerkt door diverse sprekers. De sprekers worden begin 2017 bekendgemaakt.
De conferentie vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. De eerste samenkomst begint op vrijdagavond 2 juni en de conferentie wordt op maandagmiddag 5 juni afgesloten. Bezoekers die willen kamperen, dienen zich van tevoren daarvoor aan te melden; dat kan vanaf woensdag 1 februari 2017. Dagbezoekers zijn zonder registratie welkom op het conferentieterrein.

Meer informatie?

Meer informatie over de conferentie vind je op de website van Stichting Opwekking.
TIP: ook onze auteurs?Ruben Jorritsma en Gert-Jan van Heugten zijn als spreker op de conferentie aanwezig. Zodra wij de exacte tijden en plaatsen weten, kun je dit op onze site terugvinden.

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!