Agenda

Presentatiebijeenkomst nieuw boek ‘Inzicht: Wetenschap voor Gods aangezicht’

Home » Events » Presentatiebijeenkomst nieuw boek ‘Inzicht: Wetenschap voor Gods aangezicht’

Binnenkort (eind maart) verschijnt een prachtig nieuw boek over geloof en wetenschap: Inzicht: Wetenschap voor Gods aangezicht. De achterkant van de bundel vermeld:

Is het mogelijk geloof en wetenschap te combineren, of zijn het twee gescheiden werelden? In deze bundel komen achttien Nederlandstalige wetenschappers aan het woord die van harte een verbinding voorstaan. Op hun eigen wetenschapsgebied laten zij zien dat vooronderstellingen een grote rol spelen. Deze deskundigen wensen wetenschap te bedrijven ‘voor Gods aangezicht’. Naar hun overtuiging is het belangrijk rekening te houden met de Schepper van deze wereld en Zijn openbaring. Die houding geeft meer inzicht in onze werkelijkheid dan wetenschappelijke methodes op zichzelf kunnen bieden. De gangbare wetenschap houdt immers geen rekening met Gods handelen.

In deze bundel staan artikelen over theologie, kerkgeschiedenis, wetenschapsvisie, natuurwetenschappen en biologie. Het doel van deze bijdragen is inzicht in Gods schepping, zodat we ons over Hem verwonderen.”

Op donderdagavond 30 maart 2023 D.V. organiseert Uitgeverij De Banier in Apeldoorn een presentatiebijeenkomst rond de bundel ‘Inzicht: Wetenschap voor Gods aangezicht‘. Dit boek is verschenen onder redactie van dr. Mart-Jan Paul, Wim de Vries, Benno Zuiddam en Jan van Meerten. Dit zijn bekende schrijvers/sprekers in creationistisch Nederland. Logos Instituut beveelt deze presentatieavond van harte aan. Mocht u willen deelnemen aan de livestream, geef dit dan op het aanmeldformulier aan en dan stuurt Jan van Meerten, als deze beschikbaar is, de link naar de livestream.

Adresgegevens bijeenkomst

Donderdagavond 30 maart 2023 D.V. vanaf 20.00 uur
Auditorium in het gebouw van de Erdee Media Groep (EMG)
Laan van Westenenk 12
7336 AZ Apeldoorn

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op oorsprong.info, de website van Jan van Meerten.

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!