Agenda

Schepping aangevallen door evolutie

Home » Events » Schepping aangevallen door evolutie

Deze openbaar toegankelijke lezing wordt gehouden door Jarko Meijer (48), leraar natuurkunde aan een middelbare school, die zich al enkele decennia verdiept in dit onderwerp.
Meijer zal de aanval aantonen. Hij laat zien dat de evolutietheorie niet klopt, en dat de schepping en een jonge aarde beter overeenstemmen met de feiten zoals die door de Bijbel worden weergegeven. De objectieve wetenschap bevestigt deze feiten. Hij behandelt dit vanuit drie invalshoeken: de biologie, de geologie en het heelal. Omdat zijn visie geen gemeengoed (meer) is zal deze veel vragen kunnen oproepen.
Meijer staat dagelijks voor de klas en is gewend om kritische vragen van zijn leerlingen te beantwoorden. Bijvoorbeeld: zijn de scheppingsdagen echt letterlijk dagen? Hoe kon er nu licht zijn v??r de zon werd geschapen. Er wordt ruim de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Iedereen die ge?nteresseerd is in dit onderwerp is van harte welkom. Een goede gelegenheid om te horen of er argumenten zijn die u nog niet kende en uw standpunt tegen het licht te houden. De toegang is vrij. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar.

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!