Agenda

Schepping of Evolutie – Bestaat buitenaards leven?

Home » Events » Schepping of Evolutie – Bestaat buitenaards leven?

Ir. Gert-Jan van Heugten, eigenaar van WaaromSchepping en redacteur van Weet Magazine, geeft lezingen over schepping of evolutie. Onder de naam WaaromSchepping verzorgt hij lezingen en workshops door het hele land. Heb je altijd al willen weten hoe het zit met de ouderdom van de aarde, waar dinosauri?rs in de Bijbel passen, of hoeveel dieren Noach in de ark mee moest nemen? Dan is dit de plek voor jou!
Op zaterdag 14 mei 2016 geeft hij om 13.00 uur een seminar over Schepping of Evolutie op het jongerenterrein van Opwekking 2016. Zijn seminar is een bloemlezing over schepping of evolutie. Daarin vertelt hij over de ouderdom van de aarde en een wereldwijde zondvloed. Hij besteedt ook aandacht aan de evolutietheorie en geeft argumenten daartegen.
Op zondag 15 mei 2016 spreekt hij om 17.00 uur over Ufo’s, aliens en de Bijbel. Bestaat buitenaards leven? Zien ufo-fanaten ze vliegen? Of is er meer tussen Andromeda en Aarde? Zijn aliens met de Bijbel in de hand te verklaren? De antwoorden zullen je verbazen… Ook deze presentatie wordt gegeven op het jongerenterrein van Opwekking 2016

Meer geplande evenementen:

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!