Atheïst en christen in debat over macro-evolutie

by | mrt 10, 2023 | Ecologie & biodiversiteit, Evolutie, Nieuws, Persbericht

Drs. ing. Bart Klink (deatheist.nl) bestrijdt de visie op macro-evolutie die dr. Peter Borger onder meer in zijn boek Terug naar de oorsprong presenteert. Na een lange tijd van (online) communiceren tussen beide heren, kwam het verzoek om een debat. Logos Instituut vindt het onderwerp van groot belang en organiseert op 11 maart (14:00-16:00 uur)

Over de sprekers
Drs. ing. Bart Klink studeerde bewegingstechnologie aan de Haagse Hogeschool en bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werkt nu als docent. Dr. Peter Borger is moleculair bioloog en werkte als onderzoeker aan de universiteiten van Sydney, Basel en Zürich en is verbonden aan de Duitse vereniging ‘Wort und Wissen’.

Info en aanmelden
Op zaterdag 11 maart vindt van 14.00 tot 16.00 uur het debat plaats in de theaterzaal van de Bibliotheek te Deventer. Het is mogelijk om bij dit debat aanwezig te zijn. Aanmelden kan zolang er nog plek is, via dit formulier. Ter dekking van een deel van de kosten wordt 10 euro entreegeld gevraagd. Het is ook mogelijk om het debat via de livestream te volgen op YouTube.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!