Bezochten aliens de aarde al?

by | dec 17, 2018 | Buitenaards leven, Nieuws

Een NASA-wetenschapper zegt dat de aarde misschien al is bezocht door buitenaardse wezens, maar dat mensen dat wellicht niet hebben opgemerkt… Zucht… Weer een nieuw hoofdstuk in de eindeloze zoektocht naar aliens.

Silvano P. Colombano, een computerwetenschapper van NASA Ames Research Centre, vermoedt dat buitenaardse wezens er aanzienlijk anders uit zien dan mensen doorgaans denken en dat ze daardoor onopgemerkt kunnen blijven. Hierover schreef hij een paper.

Colombano adviseert wetenschappers om ‘de meest gekoesterde aannames opnieuw te bekijken’ wanneer ze verder willen komen in hun zoektocht naar buitenaards leven. Het hoeven bijvoorbeeld geen organismen te zijn die koolstofatomen bevatten. Daarnaast moet men er rekening mee houden dat deze buitenaardsen allang interstellair kunnen reizen. Ook zegt Colombano dat het best kan zijn dat het om ‘uiterst kleine, superintelligente entiteiten’ gaat.

Reizen in de ruimte kent grenzen. Met lichtsnelheid door het heelal zoeven – zonder dat je ruimteschip uiteenspat – is hoogst onwaarschijnlijk. En dat heb je wel nodig om interstellair te kunnen reizen… Toch blijft NASA doorgaan met zoeken. Er móét immers buitenaards leven zijn. Na miljarden jaren van evolutie kan het toch niet zo zijn dat er alleen op aarde leven is ontwikkeld..? En in die zoektocht gaat veel geld om. Miljoenen. Met als resultaat? Nul komma nul. Tot nu toe is niet één stukje hard bewijsmateriaal voor buitenaards leven gevonden.

Wat zit hier allemaal achter? Waarom is men zo in de ban van aliens? Er zijn zelfs talloze mensen, van over de hele wereld, die beweren door buitenaardse wezens te zijn ontvoerd! Zijn al die verhalen onzin, of zit er meer achter? Daarover brengt Weet Magazine binnenkort een dvd uit: Aliens Ontmaskerd. Op donderdag 10 januari 2019 wordt deze gepresenteerd. Wil je erbij zijn, geef je dan op. Aanmelden kan hier.

Bronnen:
https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/aliens-earth-nasa-scientist-space-extraterrestrial-travel-seti-a8667506.html
https://www.weet-magazine.nl/artikelen/Weet%206%20-%20ufo’s%20gespot.pdf

Dit artikel is met toestemming overgenomen van de website van Weet Magazine. Het originele artikel is hier te vinden.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!