Bijbelvast: een nieuw blad geschikt voor iedereen die Bijbelvast wil zijn

by | jan 23, 2020 | Bijbelvast, Nieuwsbrief, Onderwijs

Logos Instituut ervaar ik als een frisse, wakkere, organisatie. Veel succes en Gods zegen toegewenst.“, “Ik vind dat jullie ontzettend goed werk doen, om een wetenschappelijk tegenbeeld te zijn in deze wereld!“, “De artikelen van Logos Instituut vind ik geweldig. Ook dat ik daardoor op de hoogte ben van nieuwe interessante boeken en andere goede sites is een pre. Ik lees nu bijvoorbeeld Oorspronkelijk van Mart Jan Paul. Geweldig boek! Ga zo door en Gods zegen.”, “Veel zegen bij jullie goede werk!”en “Ik zie uit naar wat God u laat samenstellen!”. Zomaar een vijftal reacties die wij ontvingen nadat bekend werd dat we met een nieuw initiatief begonnen zijn: Bijbelvast.

Bijbelvast is een vernieuwd blad geschikt voor iedereen die Bijbelvast wil zijn en dit graag doorgeeft aan de volgende generatie!

Bijbelvast. Je vasthouden aan de Waarheid van de Bijbel is in deze tijd belangrijker dan ooit. Aan alle fronten wordt deze Waarheid aangevallen. Denk maar aan het geloof in de zesdaagse schepping, de (historische) betrouwbaarheid van de Bijbel, maar ook bijvoorbeeld het Bijbelse Gods- en mensbeeld. 

Bijbelvast zijn en blijven is het hart van stichting Logos Instituut. Daarvoor gaan we het vernieuwde blad Bijbelvast uitgeven. Als achterban ontvangt u een aantal keer per jaar dit blad gratis op de mat. We geven dit blad onder andere uit om nauwer contact te kunnen onderhouden met de achterban en om nog meer en effectiever mensen te bereiken. De verwachting is dat de uitgave van Bijbelvast de toerusting door en bekendheid van Logos Instituut alleen maar zal toenemen. Bijbelvast zal het visitekaartje van de stichting worden.

Bijbelvast bestaat al langer en werd eerder als donateursblad uitgegeven door stichting EBO. Deze stichting richtte zich op Bijbelgetrouw onderwijs. Stichting EBO heeft ons benaderd en in overleg zijn we ertoe gekomen om samen verder te gaan en zo Bijbelgetrouw onderwijs en opvoeding mogelijk te maken. De stichting wordt een steunstichting van Logos Instituut. We zijn erg dankbaar dat de bestuursleden ons de mogelijkheid en het vertrouwen hebben gegeven om het blad voort te zetten en in een nieuw jasje te steken. Met een vernieuwde inhoud en uitstraling wordt het blad het gezicht van het Logos Instituut. We hopen ook dat de reeds bestaande achterban van de stichting EBO bekend raakt en betrokken wordt bij het werk van Logos Instituut. We hopen samen een sterker geluid te laten horen.

Bijbelvast zal haar eigen karakter en focus hebben. Deze zijn gebaseerd op de pijlers van het Logos Instituut: opvoeding, onderwijs en onderzoek. Daarbij neemt de toerusting van opvoeders en docenten een grote rol in. Wij geloven dat apologetische toerusting van opvoeders en docenten Logos Instituut uniek en waardevol maakt. Daarom denken we dat dit blad zeker een aanvulling is op de bladen die al beschikbaar zijn. Het eerste nummer zal gaan over de betrouwbaarheid van de Bijbel. Dit thema wordt besproken aan de hand van o.a. getuigenissen, populairwetenschappelijke artikels, een Bijbelstudie, interviews en speciale kinderpagina’s.

De kosten voor de uitgave zijn gelukkig slechts gering per ontvanger. Per uitgave is dit ongeveer 90 cent per ontvanger.  Per uitgave zou dit ons ongeveer 9000 euro kosten.  Van dit geld kunnen we maar liefst 10.000 mensen een Bijbelvast sturen.

Hiervoor hebben we wel uw steun nodig. In gebed, maar ook in financiën. Wilt u ons steunen om de boodschap van Bijbelvast te kunnen verspreiden? Helpt u mee het financiële plaatje rond te krijgen om zo nog meer mensen te kunnen betrekken bij het werk van Logos Instituut. Doneer dan nu hier! Alvast hartelijk bedankt voor uw gift.

Is uw adres nog niet bekend bij ons? Geef dan nu uw postadres door via info@logos.nl, zodat u zeker weet dat u Bijbelvast binnenkort op de mat ontvangt.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!