Achtergrondinformatie bij het eerste nummer

De vernieuwde Bijbelvast is uit! Heb jij het al gelezen?
In dit nummer staan we verschillende artikelen rondom het thema ‘De Bijbel is betrouwbaar!’

Leer een moeder en een godsdienstdocent kennen uit onze achterban; ontdek hoe kamelen in Genesis paradoxaal lijken; lees over standvastigheid in het Woord van God; en voer de opdrachten van de kinderpagina uit met je kinderen!

Vragen of meehelpen?

Heb je een vraag over iets wat je gelezen hebt? Of wil je ook een keer een getuigenis geven in Bijbelvast? Interesse om het redactieteam te versterken? Stuur een mail naar [email protected].

Ontvang het volgende nummer gratis op je deurmat!

Als je Bijbelvast niet op de mat hebt gehad, maar de volgende nummers wel gratis thuis wilt krijgen, vul dan hier je adresgegevens in:


Graag ontvang ik maximaal vier keer per jaar Bijbelvast per post

Blij met Bijbelvast?

Help ons met een donatie!

Ben je blij met het gratis blad van Logos en wil je ons helpen dit blad te verspreiden? Overweeg dan om ons te steunen met een gift. Logos Instituut is een ANBI stichting, dus je gift is belasting aftrekbaar.

Wilt je liever met automatische incasso doneren of het werk van Logos blijvend ondersteunen? Ga dan naar logos.nl/doneer.

Boeken en dvds

Wil je direct naar de webshop om de boeken en dvds die we in het eerste nummer bespraken te bekijken? Klik dan hier: webshop.logos.nl/bijbelvast/