Logos congres 2021 - Geloof is de sleutel tot kennis

Volg ons congres via de livestream!

Gisteren en vandaag organiseren wij een congres over ‘geloof en wetenschap’. Hieronder is het te volgen. Vragen of opmerkingen kunnen via de chat van YouTube of Facebook gesteld worden of via [email protected] Is theïstische evolutie Bijbels? Zijn er geologische aanwijzingen voor een wereldwijde zondvloed? Hebben mensen en apen een gemeenschappelijke voorouder? In welke tijd leefde… Read more »

Logos Instituut

Achtergrondinformatie bij Bijbelvast

Nummer 2 van Bijbelvast is uit!
In dit nummer staan we verschillende artikelen rondom het thema ‘God heeft alles goed gemaakt!’

Lees wat een schepping door evolutie zou betekenen voor onze interpretatie van het karakter van God, hang de poster over schepping & evolutie op je deur en ontdek dat evolutie biologisch gezien niet zo goed onderbouwd is als dat je zou denken.

Win een kinderboek! Opdrachtje voor de kinderen

God zegt in Genesis zeven keer dat de schepping ‘goed’ was (Genesis 1:12-25). Hij zei zelfs dat het ‘zeer goed’ was (Genesis 1:31). Ga naar buiten en maak een foto van iets wat God geschapen heeft wat zeer goed is! Mail deze foto vóór 1 november naar [email protected] en maak kans op een mooi kinderboek: Het antwoordenboek voor kids (deel 5) of De kleine dino gaat op pad.

De ingestuurde foto’s willen we verzamelen voor een collage op de website. Als we jouw foto willen gebruiken, zullen we eerst per mail toestemming vragen.

Vragen of meehelpen?

Heb je een vraag over iets wat je gelezen hebt? Of wil je ook een keer een getuigenis geven in een volgend nummer? Stuur een mail naar [email protected].

Ontvang het volgende nummer gratis op je deurmat!

Als je Bijbelvast niet op de mat hebt gehad, maar de volgende nummers wel gratis thuis wilt krijgen, vul dan hier je adresgegevens in:


  Graag ontvang ik maximaal vier keer per jaar Bijbelvast per post

  Blij met Bijbelvast?

  Help ons met een donatie!

  Ben je blij met het gratis blad van Logos en wil je ons helpen dit blad te verspreiden? Overweeg dan om ons te steunen met een gift. Logos Instituut is een ANBI stichting, dus je gift is belasting aftrekbaar.

  Wilt je liever met automatische incasso doneren of het werk van Logos blijvend ondersteunen? Ga dan naar logos.nl/doneer.

  Boeken en dvds

  Wil je direct naar de webshop om de boeken en dvds die we in het eerste nummer bespraken te bekijken? Klik dan hier.

  Meer lezen bij Bijbelvast 2: ‘God heeft alles goed gemaakt!’ (september 2020)

  Meer lezen over theïstische evolutie en de gevolgen daarvan voor het christelijk geloof:

  Meer lezen bij Bijbelvast nummer 1: ‘De Bijbel is betrouwbaar!’ (mei 2020)

  Laatste artikelen