Een dagje naar de Achterhoek? Aanmelden als daggast is mogelijk. Getuigenissen uit België en Suriname

by | apr 26, 2017 | Nieuwsbrief, Onderwijs

“Hierbij uit ik nogmaals mijn dankbaarheid voor de ‘Logos site’ en allen die met deze bediening betrokken zijn. Sinds de oprichting zie ik iedere dag met belangstelling uit naar het nieuws dat Logos zal brengen. Ik vind het heel belangrijk dat er een krachtig tegengeluid klinkt en dat in de eerste plaats voor de opgroeiende jeugd van gelovigen, maar uiteraard ook voor volwassenen die vandaag de dag ‘gebrainwashed’ worden door de naturalistische wetenschap.”

kust_suriname (medium).pixabay

Dit getuigenis over Logos Instituut komt van een christen uit België. Logos Instituut is er voor Nederlandstalige christenen. We leggen de nadruk op Nederlandstalig omdat ook mensen uit België zich aan ons verbonden weten. Bij een onderzoekje naar de Facebook-achterban van Logos Instituut kwamen we er ook achter dat er veel mensen uit Suriname in onze achterban te vinden zijn. Paramaribo staat zelfs op nummer één van de grootste Nederlandstalige plaats waar onze achterban vandaan komt. Het was voor één lid van het Logosbestuur reden om contact op te nemen met een groep creationisten die daar hun bediening hebben. Het antwoord wat hij terugkreeg is zeer bemoedigend en hier te vinden.

Betteld

Over precies een maand organiseren Logos Instituut en De Betteld in samenwerking met Schreeuw om Leven en Weet Magazine een lang weekend, het zogenoemde hemelvaartsweekend. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat niet iedereen het hele weekend vrij is hebben we besloten de gasten ook de mogelijkheid te bieden om als daggast te komen. Wilt u een dagje de Achterhoek bezoeken en tegelijkertijd bezinnend bezig te zijn? Bezoek dan één van onze dagen op de Betteld. Wij vragen daarvoor een kleine onkostenvergoeding van 7,50 euro. Bent u een van deze dagen beschikbaar? Aanmelden kan via deze pagina. Op de dag zelf is het mogelijk een lunch te halen in het ‘restaurant’ van het park.

mist_ardennen (medium).pixabay

Bedankt

We bedanken allen die op wat voor een wijze ook ons dit afgelopen kwartaal gesteund hebben. Bedankt voor uw gebeden voor het Logos Instituut. Wij voelden ons daardoor gesterkt en getroost. Auteurs bedankt voor het schrijven en aanbieden van de artikelen. Alleen kunnen we het niet, we moeten samen, maar bovenal met God, door deze geestelijke strijd. Alle donateurs hartelijk bedankt voor het overmaken van een gift. Deze giften zijn zéér welkom om het Instituut goed te laten functioneren. Kunnen wij ook in het komende kwartaal op uw steun rekenen? We hebben, zoals u hieronder kunt zien, het komende kwartaal enkele congressen en andere activiteiten op het programma staan. Helpt u mee met het promoten van deze activiteiten en het uitbreiden van onze achterban? Kent u mensen die nog niet op de hoogte zijn van het werk van Logos Instituut, wilt u ze dan wijzen op ons bestaan? Kent u mensen die ons werk zouden kunnen en/of willen ondersteunen met een geldelijke gift? Wilt u ze dan wijzen op dit formulier? Wilt u bovenal aan ons denken in uw gebeden?

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!