De Bijbel in de Islam (video)

by | jul 20, 2023 | Islam, Video, Wereldreligies

De Bijbel in de islam – Elbert Pogosjan

Steeds vaker komen christenen in contact met moslims. Vaak ontstaan er waardevolle contacten met mooie gesprekken tot gevolg. Onder andere over geloofsopvattingen. Christenen geloven wat er in 2 Timotheüs 3 verst 16 en 17 geschreven staat: “Heel de Schrift is door God ingegeven en is nuttig om daarmee te onderwijzen, te weerleggen, te verbeteren en op te voeden in de rechtvaardigheid, opdat de mens die God toebehoort, volmaakt zou zijn, tot elk goed werk volkomen toegerust.” In deze lezing met Elbert Pogosjan gaat het over de vraag hoe er in de islam naar de Bijbel gekeken wordt, en wat wij moslims kunnen antwoorden op kritische argumenten over de Bijbel.

Waarschuwing: Aan het begin van deze video valt enkele malen kort het geluid weg. Dat doet geen grote afbreuk aan het geheel van de informatie. Het geluid komt telkens na een kort moment weer terug.

Meer kijken? Op ons YouTubekanaal vindt u inmiddels tientallen video’s en livestreams van Logos Instituut evenals meer dan 300 aanbevolen video’s in afspeellijsten.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!