De problematische geologie van de opaalkust

by | jul 10, 2019 | Geologie, Video

In mijn boek ‘De evolutietheorie ontkracht‘ heb ik, in het hoofdstuk over de geologische problemen, het ook over de problemen aan de opaalkust, meer bepaald Sangatte – Cap-Blanc-Nez. De geologie toont daar namelijk een voor de wetenschap onverklaarbare anomalie. Maar eigenlijk is de geologie van de hele opaalkust uitermate problematisch.

Dit is een voorstelling van de kustlijn van Sangatte tot Audresselles, in vooraanzicht (vanaf de zee gezien):

In onderstaande video ga ik dieper in op enkele geologische anomalieën (absurditeiten) die men daar kan waarnemen, en toon ik ook enkele “levende fossielen” die ik daar vond:

Dit artikel is met toestemming overgenomen van de website Evolutietheorie Ontkracht. Het originele artikel is hier te vinden.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!