De Verloren Wereld – nu verschenen

by | dec 6, 2022 | Nieuws

Het is zover! Het vertaalde familieboek is verschenen: ‘De Verloren Wereld: Wat wetenschap en de Bijbel vertellen over fossielen en de zondvloed’. Vorige week dinsdag mochten we het eerste exemplaar in ontvangst nemen. We zijn dankbaar dat er al 200 boeken de deur uit zijn!

Over De Verloren Wereld

De Verloren Wereld is rijk geïllustreerd en bevat informatie die geschikt is voor jong en oud. De auteur Paul Garner (MSc) weet als geowetenschapper en onderzoeker recht te doen aan de laatste wetenschappelijke inzichten1. Een dergelijk boek is de afgelopen jaren niet verschenen, en daarom zijn we blij dat deze uitgave nu vertaald en uitgeven is. Het is ons gebed dat dit boek veel gezinnen zal voorzien van Bijbelgetrouwe wetenschappelijke toerusting. Meer informatie over dit boek leest u hier.

Bedankt!

We zijn dankbaar dat het hele proces voorspoedig mocht verlopen. We danken Grace Publishing House voor de goede samenwerking, Paul Garner voor het schrijven en de toestemming om het boek te mogen vertalen, Gert-Jan van Heugten voor de vertaling, en alle donateurs voor de benodigde fondsen.

Paul Garner heeft speciaal voor alle u een korte videoboodschap opgenomen over de Nederlandse uitgave:

Het is nu mogelijk uw exemplaar te bestellen in onze webshop. Het betreft een grote hardcover uitgave met extra dik papier. Dankzij de donateurs kunnen wij het boek voor slechts €29,95 aanbieden. Een mooi cadeau voor uw kinderen, familie of vrienden!

Boekpresentatie woensdagavond 9 december

De auteur Paul Garner zal tijdens een online boekpresentatie vertellen over de inhoud en totstandkoming van het De Verloren Wereld. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Zien we u ook?
Na deze boekpresentatie geeft Paul Garner om 20:00 een lezing over ‘The New Creationism – Building Scientific Theories on a Biblical Foundation‘.

Boekpresentatie De Verloren Wereld

Winactie De Verloren Wereld

Winactie De verloren wereld

Op onze mediakanalen Twitter, Facebook en Instagram hebben we deze week een give-away actie. Deel en like ons actiebericht vóór 10 december en maak kans op een gratis exemplaar van De Verloren Wereld!

Voetnoten

  1. Zie www.fossilsandtheflood.net voor wetenschappelijke verwijzingen en literatuurtips behorend bij dit boek

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!