De Verloren Wereld ligt bij de drukker

by | nov 23, 2022 | Nieuws, webshop

Volgende week komt het boek De Verloren Wereld van de drukker. Vanaf 1 december kunnen we het boek leveren. 

Een heel traject van gesprekken, vertalen en hulp van de uitgever, Grace Publishing House, ligt achter ons. We zijn dankbaar voor alle sponsors die de vertaling van dit boek mogelijk hebben gemaakt. En ook de kosten voor het vervaardigen van het boek hebben weten te drukken, zodat het boek De Verloren Wereld tegen een scherpe prijs aangeboden kan worden.

Aanbevelingen De Verloren Wereld

Het boek bevat waardevolle aanbevelingen van o.a. Ir. Bart van den Dikkenberg, wetenschapsredacteur Reformatorisch Dagblad; Jan van Meerten, docent basisonderwijs en oprichter/eigenaar Fundamentum; Ir. Gert-Jan van Heugten, WaaromSchepping; Ir. Kees Fieggen (oud-docent biologie en natuurwetenschappen, auteur van In de voetsporen van Kepler en beheerder van kepler-science.nl); Dr. Matthew McLain Universitair hoofddocent biologie en geologie The Master’s University, Santa Clarita, Californië (VS) en anderen.

Over het boek en het gebed van Logos Instituut

Het boek is rijk geïllustreerd en bevat informatie die geschikt is voor jong en oud. De auteur Paul Garner (MSc) weet als geowetenschapper en onderzoeker recht te doen aan de laatste wetenschappelijke inzichten. Een dergelijk boek is de afgelopen jaren niet verschenen, en daarom zijn we blij dat deze uitgave nu vertaald en uitgeven is. Het is ons gebed dat dit boek De Verloren Wereld veel gezinnen zal voorzien van Bijbelgetrouwe wetenschappelijke toerusting.

Klik hier om het boek te bestellen.

Kees van Helden, directeur van stichting Logos Instituut

Bekijk enkele voorbeelden uit het boek door op een van de onderstaande foto’s te klikken:

Boekpresentatie – in gesprek met auteur Paul Garner

 

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!