dinogids christelijk

Dinogids kinderspecial

Dinogids

Op dit moment leggen we de laatste hand aan een dinogids voor kinderen. Tot en met 22 juni is het magazine gratis te bestellen via onderstaand formulier.

Wat?

24 pagina’s vol met informatie, puzzels, mopjes, kleurplaten en weetjes over dino’s!
Wat zegt de Bijbel en de natuurwetenschap over dino’s?

Aanleiding

Logos Instituut krijgt regelmatig vragen van ouders, leerkrachten en kinderen over dino’s. Verder was er veel belangstelling voor de Bijbelvast-uitgave over dino’s van sept. 2021, maar deze is al een tijd uitverkocht.

Doelstelling dinogids

Het doel van de dinogids is dat:

  1. Kinderen, ouders en leerkrachten dino’s positief kunnen zien, als schepselen van de HEERE God;
  2. Kinderen weten wat de Bijbel zegt over dino’s;
  3. Kinderen kunnen genieten van alles rondom dino’s, zonder dat dit een link heeft met de evolutietheorie;
  4. Kinderen o.a. weten dat de dino’s een aantal duizend jaar geleden geschapen zijn door God, dat mensen en dino’s gelijktijdig hebben geleefd, dat dino’s geen miljoenen jaren oud zijn en dat de dino’s ook in de ark van Noach pasten.

Dinogids aanvragen

Tot en met 22 juni is het magazine gratis te bestellen via onderstaand formulier (1 per gezin). Alle aangevraagde dinogidsen worden op 25 juni verzonden. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten wordt gewaardeerd.

Na 22 juni is de dinogids tegen verzendkosten te bestellen via webshop.logos.nl. Het is ook mogelijk om grotere aantallen te bestellen voor bijvoorbeeld schoolklassen en jeugdverenigingen via info@logos.nl.