Doe mee met onze eindejaarsactie!

by | dec 8, 2021 | Nieuws

Actie! Heldere antwoorden voor jong en oud

 

Christelijk onderwijs en schoolboeken staan de laatste tijd volop in de belangstelling en dat is niet per se iets positiefs… De hele mediawereld valt over christelijke scholen heen die de Bijbelse moraal willen onderwijzen. De Tweede Kamer wil in toenemende mate bepalen wát en hoe kinderen leren. Als gelovigen opereren we meer en meer in een vijandige omgeving.

Dat vraagt om degelijk en hedendaags materiaal voor onderwijs en opvoeding. En dat is waar wij als Logos Instituut volop actief in zijn. Logos Instituut geeft heldere antwoorden op grote vragen over Bijbel, geloof en wetenschap. We merken dagelijks dat er onder ouders, scholen en kerken een grote behoefte is aan ondersteuning. Bijvoorbeeld door spreekbeurten, gastlessen, onderwijsmateriaal en artikelen.

Voor 2022 hebben we de begroting nog niet rond. Hiervoor vragen wij uw gebed en financiële steun. Van deze begroting worden in totaal 2,0 FTE betaald (inmiddels vier personeelsleden) en alle andere kosten, zoals huur kantoorruimte, ICT, uitgeven van boeken, sprekers, Bijbelvast, congressen, website, telefoon en reiskosten, verzekeringen etc.

Mogen we op uw steun rekenen? Met uw bijdrage van 5 euro of meer (extra) per maand kunnen we nog meer mensen bereiken. U ontvangt als dank één van bovenstaande cadeaus naar keuze thuisgestuurd. U kunt kiezen uit:
– Boek ‘Meer dan een Timmerman’
– Dvd ‘Achilleshiel van Evolutie’
– Boekenpakket ‘Wat weten wij van astronomie?’+ ‘Wat weten wij van dinosaurussen?’

Vanwege grote belasting is de Weet scheurkalender 2022 helaas totaal uitverkocht, en daarom niet meer te kiezen als actieproduct.

Klik hier om mee te doen!

 

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!