[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

MACHTIGINGSFORMULIER


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]We merken dat scholen en kerken veel behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van Bijbelgetrouwe educatie en voorlichting voor leerkrachten, ouders, kinderen, predikanten en gemeenteleden.

Bijvoorbeeld door lespakketten en gastlessen/sprekersavonden voor kerken en scholen, zowel in het basis als voortgezet onderwijs. In die leemte kunnen we nu nog niet goed voorzien. Daar zijn structurele financiële middelen voor nodig. Alleen met uw hulp kan dit plan werkelijkheid worden. Met uw bijdrage van 5 euro per maand helpt u mee te voorzien in deze dringende behoefte. Meer mag natuurlijk ook. Mogen we op uw steun rekenen?

[/vc_column_text][vc_column_text]

Eenmalige giften

U kunt ons ook ondersteunen door een gift over te maken naar bankrekeningnummer NL53 INGB000 7655373 tnv Logos Instituut.

Logos Instituut is een ANBI stichting – Giften zijn dus Aftrekbaar voor de belasting!

U kunt ook een eenmalige donatie doen in onze webwinkel.[/vc_column_text][vc_column_text]

Ondersteun een project van Logos

Wilt u voor aan een specifiek project van Logos bijdragen? Bekijk dan onze huidige crowdfunding projecten en ondersteun het project dat u een warm hart toedraagt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]