Dr. Arie Dirkzwager spreekt voor Logos Vlaanderen over de betrouwbaarheid van het Nieuwe Testament – Kijk en luister mee!

by | mei 17, 2021 | Onderwijs

Aanstaande donderdag, 20 mei 2021, is het weer zover. De laatste avond van dit seizoen voor Logos Vlaanderen staat gepland. Deze keer spreekt de classicus dr. Arie Dirkzwager over de betrouwbaarheid van het Nieuwe Testament. De avond begint om acht uur en is te volgen na aanmelding via deze link. Van harte welkom!

Dr. Arie Dirkzwager heeft al een heel aantal artikelen geschreven voor de website van Logos Instituut. Zo nam hij het in 2019 bijvoorbeeld op tegen het schrijfwerk van Willie van Peer en een interview met dr. Van Peer in het Belang van Limburg rond de paasdagen van 2019. Hier is een artikel te vinden en hierhier en hier een driedelige recensie van het boek van dr. Van Peer. De stellingname van Van Peer was niet in het belang van Limburg, zo concludeerde dr. Dirkzwager. Dirkzwager zal in zijn lezing een aantal argumenten geven waarom het Nieuwe Testament betrouwbaar is.

Zoals gezegd is dit de laatste avond van het seizoen. In september hopen wij weer een nieuw programma samengesteld te hebben en zien wij u graag weer. Heeft u de afgelopen maanden een avond gemist? Geen nood, hieronder volgt een opsomming van de lezingen en waar u deze lezingen terug kunt zien! Hartelijk bedankt voor uw betrokkenheid. Heeft u feedback of aanvullingen dan kunt u die sturen naar info@logos.nl.

  • Op donderdag 21 januari 2021 was Michaël Dekee met ‘Lucy of Adam’. Deze lezing is hier terug te zien.
  • Op donderdag 18 februari 2021 was dr. Jos Philippaerts met ‘In ban van de draak’. Deze lezing is hier terug te zien.
  • Op donderdag 18 maart 2021 was Ton de Mik met ‘Schepping of evolutie’. Deze lezing is hier terug te zien.
  • Op donderdag 15 april 2021 was Herman Spaargaren met ‘Wat is wijsheid?’. Deze lezing is hier terug te zien.

Graag tot ziens aanstaande donderdag bij de lezing van dr. Arie Dirkzwager!

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!