Dr. Jos Philippaerts houdt een lezing over astronomie en geologie, doe mee!

by | feb 15, 2021 | Astronomie & Kosmologie, Geologie, Onderwijs

Aanstaande donderdag, 18 februari 2021, spreekt dr. Jos Philippaerts voor Logos Vlaanderen. We doen dat middels een livestream via Zoom. Hij zal in zijn lezing een koppeling maken tussen kosmologie (het heelal) en geologie (de aardgeschiedenis). De titel van zijn presentatie is: ‘In de ban van de draak: hoe plasma van invloed is op de geologie. Omdat het een Zoom-presentatie is, moet u uzelf wel aanmelden. De toegang is gratis! Aanmelden kan hier.

De vorige presentatie was een succes met bijna negentig aanmeldingen. Helaas waren sommigen (uiteindelijk toch nog) verhinderd. Gelukkig is de presentatie opgenomen. Voormalig biologiestudent Michaël Dekee sprak over ‘Lucy of Adam?’ en zijn lezing is hier terug te kijken. Op 18 maart spreekt werkgroeplid Ton de Mik over Schepping of evolutie? Daarvoor aanmelden kan hier. Op 15 april spreekt werkgroeplid en voorganger Herman Spaargaren over Wat is wijsheid? Aanmelden voor deze lezing kan via deze link. Op 20 mei spreekt classicus dr. Arie Dirkzwager over de betrouwbaarheid van het Nieuwe Testament. Daarvoor kunt u uzelf via deze link aanmelden. Wij nodigen u van harte uit om deze serie bij te wonen! 

Op 26 en 27 februari 2021 organiseren wij als Logos Instituut een congres over geloof en wetenschap. Vanwege coronamaatregelen wordt deze alleen live uitgezonden. De toegang is gratis en het congres kan op de dag zelf bijgewoond worden via ons YouTubekanaal en onze Facebookpagina. Van harte welkom!

Michaël Dekee is een serie met korte filmpjes aan het monteren over ‘Evolutie of schepping‘. Leuk om te kijken. Op onze website staan de eerste drie delen en morgen verschijnt de vierde. 

Deel 1: Zinloosheid of niet?

Deel 2: De venusvliegenval

Deel 3: De vaas en de schelp

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!