Escaperoom met schepping als centrale thema

by | jul 6, 2021 | Museum, Nieuws

Escaperoom ‘De Schone Schepping’

In hartje Barneveld bevindt zich sinds vorig jaar een escaperoom met als thema ‘De Schone Schepping’. Een initiatief van Jan van de Beek, een vriend van Logos Instituut. Met deze escaperoom hoopt hij mensen aan het denken te zetten over de schepping, wetenschap en God. Een leerzaam uitje voor het gezin, een vriendengroep of collega’s, dat wij van harte aanbevelen. Gelukkig laten de coronamaatregelen bezoek aan de escaperoom weer toe, op dit moment zijn ze volledig open. Onderstaande tekst is overgenomen van Jan van de Beek en de website www.deschoneschepping.nl. Op deze website vind je ook een korte introductievideo.

Escaperoom en expositie – Durf jij de uitdaging aan?

In hartje Barneveld, bovenin een historisch pand, is een escaperoom met een expositie gevestigd. Een prachtige gelegenheid om je te vermaken, te leren en te ontdekken. Het thema is de schepping. Voor kinderen hebben we een speciaal programma ontwikkeld. Kortom, een inspirerend uitje.

Wat bieden we je? Opwindend en educatief

We bieden je een ontspannen uitje. We heten je welkom in een prachtig historisch pand in Barneveld. In drie afgesloten ruimtes kun je codes vinden die je helpen de deur te openen naar een nieuwe ruimte. Elke ruimte stelt twee scheppingsdagen voor. We kunnen groepen van maximaal zes personen ontvangen, je kunt natuurlijk ook meerdere reserveringen maken. Kom gerust eerder om wat rond te kijken en wat te drinken (consumpties €1,-).

Voor de escaperoom krijg je 60 minuten. Kosten zijn €60-, graag contant betalen. Kom je met twee aaneengesloten groepen dan betaal je €55,- per groep, kom je met drie aaneengesloten groepen dan betaal je €50,- per groep. A.u.b. minimaal 24 uur van tevoren aanmelden.

Waar? Het adres van ‘De Schone Schepping’ is Langstraat 47a in Barneveld. Kijk hier ook voor parkeergelegenheid. Geopend van maandag tot en met zaterdag. Je kunt zelf reserveren via de website: www.deschoneschepping.nl. Je kunt ook e-mailen naar info@deschoneschepping.nl. Graag minimaal 24 uur van te voren reserveren.

We zien je graag komen!

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!