Op 25 mei 2016 om 20.00u gaan we in Assen in dialoog over de zondvloed. Een Bijbelse en historische gebeurtenis waar oorsprongswetenschappers desondanks geen geloof aan hechten. Waarmee ze veel van Jezus eigen woorden en van de woorden van zijn apostelen ter discussie stellen.

Geologie_en_de_Bijbel

Lezing in Assen over de zondvloed

Petrus koppelt het verlossingswerk van Christus rechtstreeks aan de vloed (1 Petrus 3:19). Het onderwerp raakt dus de kern van het evangelie. Ook kondigde hij in zijn brieven al aan dat er een tijd zou komen dat wetenschappers deze vloed zouden ontkennen (2 Petrus 3:3-5). Die tijd is nu gekomen! De ontkenning van de historische betrouwbaarheid van de Bijbel is een effectief middel tegen het getuigenis van de gemeente en leidt tot leegloop van kerken.1

Iedereen is van harte welkom deze gratis bijeenkomst bij te wonen. Neem ook gerust vrienden en kennissen mee. Ontvangst met koffie/thee vanaf 19:30u.

Datum: 25 mei 2016
Tijd: 20:00u
Locatie: Christelijk Centrum Assen, Schakelveld, Witterhoofdweg 1A te Assen
Spreker: Ing. Stef Heerema

Voetnoten

  1. http://www.cip.nl/god/april-2016/55730-Be%EFnvloedt-visie-op-schepping-het-ledental-van-kerken

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Stef Heerema

Written by

Stef Heerema doet sinds 2006 structureel onderzoek naar het ontstaan van zoutformaties en ijstijd verschijnselen. Zijn eerste wetenschappelijke publicatie dateert van 2009. Hij is lid van de Nederlandse Geologische Vereniging en van het Koninklijk Nederlands Geologisch Mijnbouwkundig Genootschap. Stef Heerema heeft nieuwe ontdekkingen gedaan over het ontstaan van de zoutlagen onder Noord-Nederland en ontdekte hoe de Bijbelse zondvloed hierdoor wordt bevestigd.

1 Comment

R. Hamel

Graag uw opinie over het volgende: als actief kerklid geef ik regelmatig lezingen; de laatste keer werd mij gevraagd naar het mineraal Shungite uit Rusland (Karelie). Zelf heb ik er 1 aangeschaft. Door 3 Nobelprijs-winnaars is dit mineraal (eigenlijk gesteente) ontdekt qua bijzonderheden. Met name door de fullineren, die een vaak bolvormig molecuul vormen, afwijkend van diamant en grafiet. Het zou posititieve karakters bezitten t.a.v. gezondheid. [Ik] ben sceptisch. Heeft u of een van u hierover een goed idee?

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens over