Gijsbert van den Brink en Mart-Jan Paul debatteren over schepping en evolutie

by | jan 18, 2018 | Debat, Onderwijs

Op 24 januari 2018 vindt er op de CHE een thema-avond plaats! Het thema is: schepping en evolutie. Over dit onderwerp zullen dr. Gijsbert van den Brink en dr. Mart-Jan Paul hun visie delen. De avond is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp.

Dit thema heeft de afgelopen maanden volop in de belangstelling gestaan. Er is veel gezegd, geschreven en gediscussieerd. Daarom krijgt deze avond ook niet de invulling van een discussie tussen twee theologen. Het wordt een interactieve avond waarbij de dialoog plaatsvindt tussen sprekers en publiek.

Heb je altijd een brandende vraag gehad over het onderwerp en heb je die nooit kunnen stellen? Wil je altijd al meer weten over de verhouding tussen wetenschap en geloof, intelligent design en Bijbeluitleg? Dan is deze avond perfect om bij te wonen.

De inloop begint om 18:45 uur. Om 19:30 uur start het officiële programma. De avond zal worden geopend door een presentatie door beide theologen aangaande hun visie. Daarna zullen zij ingaan op de vragen die voorafgaand zijn gesteld via de aanmeldlink. Tijdens het laatste deel van de avond zal er nog een Q&A live in de zaal zijn.

De entree kost €5,- en wanneer je een CHE-student bent is de entreeprijs €2,-. Betalen kan aan de deur. Klik hier voor meer informatie.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!