“Dit zijn harde feiten die ik nodig heb in een gezonde discussie met heidenen”

by | feb 16, 2017 | Nieuwsbrief, Onderwijs

Toen iemand in aanraking kwam met een filmpje op onze website over de herkauwende haas schreef hij: “Wauw prachtig deze ontdekking! Dit zijn harde feiten die ik nodig heb in een gesprek/gezonde discussie met heidenen! Dank u Heer voor uw perfecte woord! Amen” Ook voor veel andere mensen geven artikelen of videomateriaal steun aan mensen die twijfelen of handvatten voor een gesprek met ongelovigen missen.

Horseshoe_bend.pixabay (medium)

Het is deze week een bijzondere week omdat Logos Instituut nu officieel één jaar bestaat. Op 13 februari 2016 organiseerde Logos Instituut namelijk een openingscongres met diverse sprekers. Daarom hebben we deze week twee artikelen gemaakt die een top-10 weergeven; nl. een top-10 van meest gelezen artikelen sindsdien en een top-10 van de meest verkochte producten via de webshop. Logos Instituut heeft een prachtige website met waardevolle, leerzame artikelen en allerlei ander materiaal. Dagelijks verschijnen er een of meerdere artikelen. Verderop in deze nieuwsbrief een overzicht van de best gelezen artikelen afgelopen week.

Vanaf deze week is er zowel een gedrukte als een digitale versie van de kennismakingsbrochure beschikbaar gekomen. Wilt u onze ambassadeur willen worden en deze folder onder de mensen in uw buurt verspreiden? De folder is hier te downloaden en, ongewijzigd, vrij te verspreiden. Wilt u een papieren versie om deze bijvoorbeeld in kerken, op scholen en universiteiten te leggen/op te hangen. Dat kan ook, de folder is per 10 stuks te bestellen via onze webshop.

Logos Instituut organiseert ook congressen, avonden en kleinschalige ontmoetingen. Zo sponsort Logos Instituut op 18 maart 2017 een congres te Opheusden. De organisator van het congres liet weten dat het congres al voor meer dan 80% volgeboekt is. Wilt u er ook bij zijn? Aanmelden kan via deze link. Wist u dat u ons ook kunt uitnodigen voor spreekbeurten en gastlessen voor diverse leeftijdsgroepen en studieniveaus. We geven binnenkort bijvoorbeeld een gastles op een basisschool over ‘schepping of evolutie’.

Voor al dit werk en de verdere ontwikkeling heeft Logos Instituut uw steun nodig. Wilt u ook een steentje bijdragen aan de activiteiten van Logos Instituut door gebed, vrijwilligerswerk en/of een financiële bijdrage? Logos Instituut is een stichting die zonder subsidies werkt en afhankelijk is van giften. Daarom is uw financiële steun onmisbaar. Met uw bijdrage helpt u mee te voorzien in de dringende behoefte tot Bijbelgetrouw materiaal.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!