Hartelijk bedankt voor uw steun ondanks de blunder van het jaar!

by | dec 10, 2020

“Het bedrag is al overgemaakt! Bedankt voor jullie inzet om deze invloedrijke evolutietheorie te weerleggen.” Dit liet een biochemicus ons weten na de noodoproep die we vorige week deden. Het is niet onze gewoonte om drie keer in één maand een nieuwsbrief te versturen. Normaal versturen we één keer per de maand een nieuwsbrief en in december twee keer. We kregen reacties als: “we willen jullie best steunen, maar jullie hebben het ons niet gemakkelijk gemaakt door geen link toe te voegen aan de nieuwsbrief“. We zien dat als blunder van het jaar en proberen dit alsnog goed te maken met deze nieuwsbrief. Desondanks wisten gelukkig veel mensen de weg naar onze website te vinden en is ons tekort van 36.000 naar minder dan 24.000 gegaan (we houden het hier dagelijks bij). Ook de webshop maakte overuren. Deze steun is hartverwarmend en wij zijn u en onze Schepper zeer dankbaar voor uw steun! Heel hartelijk bedankt. 

U kunt ons ondersteunen via deze link. Wilt u ons liever steunen via onze eindejaarsactie dan kunt u dat via deze weg bekendmaken. U krijgt via deze weg als dank voor uw steun een cadeau. De balk hieronder linkt door naar deze actiepagina. Wilt u liever een brief per post versturen dan kunt u dit formulier hier downloaden. 

Bijbelvast

Aan het begin van deze maand was het tekort voor het tweede nummer van Bijbelvast  ruim 4000 euro. Twee grote giften hebben dat gereduceerd tot ruim 1500 euro. We houden dat via deze pagina. Hartelijk bedankt voor uw steun! Wanneer deze schuld is afgelost kunnen wij ons richten op het derde nummer van Bijbelvast. U wordt hiervan op de hoogte gehouden. Nummer één en nummer twee zijn via onze website te lezen of te downloaden.

Webshop

Onze webshop draaide de afgelopen week ook overuren. We zijn u daar erg dankbaar voor! We hopen dat het materiaal zijn weg zal vinden in de gezinnen en op de scholen. Veel leesplezier en ook zegen toegewenst bij het lezen! Hieronder een top 5 van materiaal dat mensen de afgelopen week bestelden via onze webshop:

(1) Evolutie of schepping?

(2) Scheurkalender 2021

(3) Als dieren konden spreken

(4) Wat weten we van astronomie?

(5) Wat weten we van dinosaurussen?

De bestseller Zoeken naar bewijs is ook weer op voorraad.

Hartelijk bedankt voor uw steun. Iemand uit onze achterban gaf aan dat hij ook niet zo een-twee-drie 36.000 euro kon neertellen, maar hij zei: Ik heb een mail rond gestuurd. Ik ga ervoor bidden”. Dat zijn mooie berichten. Misschien kent u mensen die Logos Instituut een warm hart toe dragen, stuur dan gerust de link over onze eindejaarsactie door naar deze mensen. Daarnaast vragen wij uw gebed, want ‘aan ‘s Heeren zegen is alles gelegen’. In de volgende nieuwsbrief blikken we kort terug op het afgelopen jaar en blikken we vooruit naar het komende jaar.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!