Impact Corona op Logos Instituut; nieuwe medewerkers

by | apr 8, 2020 | Nieuwsbrief, Onderwijs

Net als iedereen ervaren wij ook de invloed van de huidige crisis. Daarbij past bescheidenheid. Te denken valt aan Baruch die in Jeremia 45 van God te horen kreeg te stoppen met zelfbeklag; laten wij niet klagen zoals Baruch. Terwijl tienduizenden bedrijven werktijdverkorting hebben aangevraagd en soms zelfs de deuren sluiten, heeft Logos Instituut in de afgelopen weken twee extra parttimers in dienst genomen. Omdat we vinden dat we juist in deze tijd mensen moeten attenderen op de betrouwbaarheid van Gods Woord.

Nieuwe medewerkers

Na al geruime tijd betrokken te zijn geweest als vrijwilliger mogen we nu Irene van der Ham en Erika de Stigter als medewerkers verwelkomen. We zijn hier reuze dankbaar voor. We vertrouwen erop dat onze donateurs dit besluit zullen steunen. Uw hulp is welkom!

Activiteiten

Uiteraard hebben ook wij de nodige activiteiten moeten verschuiven. Het congres in Opheusden is verplaatst naar 20 juni. Een spreekbeurt van Stef Heerema in de GKV Kantens zal opnieuw worden gepland en zijn spreekbeurt in de Baptistengemeente Almelo is verzet van 26 april naar 27 september.

De vliegtickets voor een bezoek van Jan van Meerten aan een creationistisch museum in Zweden is uitgesteld. Ook is de op 9 mei geplande studiedag creationaire biologie verzet naar 12 september.

De vrijdagse vrijwilligersdag in De Bilt is vervangen door een digitale gebedsbijeenkomst gevolgd door werkoverleg. De medewerkers werken vanuit huis. En ook het bestuur vergadert via de digitale snelweg, wat heel veel kilometers scheelt. De bestuursleden komen uit een wijde regio van België tot Noord-Nederland.

Bestuur en medewerkers bidden onze achterban bescherming en een vast vertrouwen op Gods beloften toe.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!