Kees van Helden vertrekt bij Logos Instituut, vacature opengesteld

by | mei 4, 2023 | Nieuws, Persbericht

DE BILT, 21 april 2023 – Kees van Helden verlaat Logos Instituut per 1 juli 2023. De afgelopen twee jaar heeft hij zich als directeur voor Logos Instituut ingezet en een significante bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van de stichting. Hij kan dat, helaas, niet langer combineren met zijn werkzaamheden voor de vereniging Kies Leven waar hij sinds juli 2022 (parttime) bij betrokken was en nu een fulltime baan krijgt aangeboden.

Het bestuur van Logos is dankbaar voor zijn inzet en enthousiaste wijze van aansturen van de organisatie, voor de spreekbeurten die hij heeft gehouden en de coördinerende- en organisatorische taken die hij op zich heeft genomen. Het bestuur kijkt samen met Kees terug op een vruchtbare twee jaar en sluiten ons van harte bij hem aan als hij schrijft: “…wij [mogen] met dankbaarheid terugkijken hoe de stichting is gegroeid naar een gezonde organisatie”. Het was bij het bestuur bekend dat Kees van harte betrokken is bij het pro-lifewerk en het lag in de lijn der verwachting dat als zich een mogelijkheid aan zou aandienen om hierin nadrukkelijker actief te worden, hij zich hier weer volledig op zou richten. Het bestuur van Logos wenst hem dan ook van harte Gods zegen toe in deze stap.

In de afgelopen twee jaren is het team van personeelsleden en vrijwilligers gegroeid en heeft het team met grote inzet gewerkt aan de verdere uitbouw van Logos Instituut. In die jaren hebben de activiteiten van Logos een grote vlucht genomen via materiaal (in presentaties, print en digitaal) toegespitst op scholen, ouders, kerken, scholieren en studenten.

Vacatures

Per 1 juli 2023 is Stichting Logos Instituut op zoek naar een nieuwe directeur/leidinggevende en een (academisch geschoolde) medewerker voor content/lezingen (beide parttime), waarvoor wij u graag verwijzen naar logos.nl/vacatures.

 

Interview met Kees van Helden over zijn vertrek van Logos Instituut naar Kies Leven

 

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!