Lezingen congres Bijbel & Wetenschap online – nieuwsbrief november 2022

by | nov 4, 2022 | Abortus, Bezoekersverslag, Ethiek, Nieuwsbrief, Relaties en seksualiteit

Dit is de tekst van de maandelijkse digitale nieuwsbrief – november 2022.
Meld u aan en ontvang elke maand één mail met de laatste nieuwtjes van Logos Instituut.

Nieuwsbrief november 2022

Lezingen congres Bijbel & Wetenschap 2022 nu online

We zien terug op een heel mooi congres van zaterdag 22 oktober in Hardinxveld-Giessendam. Alle presentaties zijn nu afzonderlijk terug te kijken via ons Youtube kanaal.

We zijn dankbaar dat we dit mochten doen voor, en in samenwerking met Jan van Meerten, die door zijn gezondheidsproblemen helaas niet bij het congres kon zijn en zelfs de opening niet heeft kunnen verzorgen, ondanks het feit dat hij dat graag had gewild.

Met de gehele organisatie van het congres heeft Logos Instituut ook de volledige exploitatie voor haar rekening genomen. We zijn dankbaar dat we bijna uit de kosten zijn.

Wilt u bijdragen aan het congres dan kunt u uw gift overmaken naar ons rekeningnummer NL53 INGB 0007 6553 73 t.n.v. stichting Logos Instituut, onder vermelding van Congres 2022.

Bekijk de lezingen

Week van het Leven (5 t/m 12 november 2022)

Abortus, een mensenrecht?‘ Dat is het thema van de spreekbeurt van Maaike Rosendal op woensdag 9 november D.V. Door deze pro-life avond draagt Logos Instituut in samenwerking met Kies Leven actief haar steentje bij aan de jaarlijkse Week van het Leven.

Bekijk de video die Maaike ter uitnodiging heeft opgenomen.

Aanmelden voor de avond van 9 november is nog steeds mogelijk via onze website. De avond is zowel in Hilversum als online te volgen via het Youtube kanaal van Logos Instituut.

Wilt u meer weten over de landelijke bewustwordingscampagne van de Week van het Leven of er aan bijdragen?

Ga naar weekvanhetleven.nl

Abortus een mensenrecht - Livestream 9 nov 2022

Aanmelden voor deze lezing

Aanstaande vrijdag: gratis LIVE event van Creation.com

Deze vrijdag 4 november houdt Creation.com D.V. een gratis online event met als titel: All Creatures Great and Small Defy Evolution. Spreker Philip Bell zal deze avond leiden. Er is ook ruimte voor interactie.

Eerder dit jaar was Philip Bell op uitnodiging van Logos Instituut een week in Nederland om o.a. op onze trainingsdag voor jeugdleiders te spreken, een livestream te houden over ‘Ice Age and the Bible’ en een aantal gastlessen te verzorgen.

creation event philip bell

Meer info en link naar event

Verlenging beursactie Familiedagen
De Verloren Wereld + gratis DVD ‘Beginnings’

familiedagen logos instituut

Vorige week, van 25 t/m 27 oktober, waren we met een stand aanwezig op de Familiedagen in Gorinchem. Het was mooi om te merken dat het werk dat we mogen doen gewaardeerd wordt en mensen echt helpt in hun persoonlijke leven, in de opvoeding en op scholen. Veel boeken werden verkocht en velen hebben kennis gemaakt met ons magazine Bijbelvast.

Als u de foto van de stand goed bekijkt, kunt u de beursactie op het spandoek lezen. Bij een bestelling van het boek ‘De Verloren Wereld’ voor €29,95 kreeg men een gratis exemplaar van de DVD ‘Beginnings’ mee. Logos Instituut is in de afgelopen maanden bezig geweest om dit mooie familieboek dat oorspronkelijk ‘Fossils and the Flood’ heet te vertalen. Komende week wordt het boek gedrukt en eind november worden de exemplaren verstuurd.

Het is nog mogelijk om van de beursactie gebruik te maken. Dat kan via onderstaande knop.

Ga naar de beursactie

Ondersteun Logos

Aanbevolen producten

Elke maand brengen we enkele aanbevolen producten onder de aandacht. Deze maand de Weet Scheurkalender voor 2023 en drie pro-life producten in verband met de Week van het Leven. Klik op de links om naar het product in de webshop te gaan.

WEET scheurkalender 2023

WEET scheurkalender 2023

Pro-life boek

Pro-Life?

Liefde doet leven

Liefde doet Leven

Gedenkstenen

Gedenkstenen

Artikel uit de oude doos

Elke maand brengen we een lezenswaardig artikel opnieuw onder de aandacht dat na jaren nog steeds boeiend is.

embryo

“Volwassen” zenuwen laten jonge embryo’s al pijn voelen

Nieuw onderzoek laat zien dat op het moment dat een vrouw weet dat ze zwanger is, het zenuwstelsel van het embryo al zodanig ontwikkeld is dat er pijn kan worden […]

Blij met het werk van Logos Instituut?

facebook  twitter  linkedin  youtube  instagram

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Dit is de tekst van de maandelijkse digitale nieuwsbrief – eind september 2022.
Meld u aan en ontvang elke maand één mail met de laatste nieuwtjes van Logos Instituut.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!