Livestream Logos Instituut: Kijk mee en neem deel aan de live-chat!

by | dec 16, 2020 | Evenement

Logos Instituut organiseert haar eerste livestream! Neem ook deel via Facebook of Youtube en praat mee via de live-chat.

In deze tijd zijn we allemaal beperkt door de coronamaatregelen. Ook Logos Instituut. We missen de fysieke contactmomenten met de achterban, de zoekers en de vragers. Daarom organiseren wij een benefiet-livestream, zodat wij jullie ‘live’ kunnen ontmoeten. Kijk mee en praat mee in de live chat! We ontmoeten jullie graag. Er is ruime gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen.

Tijd: Donderdag 17 december 2020, 19:30-21:00
Waar: Lekker thuis op de bank, vanaf je telefoon of laptop
Kanalen: Youtube en Facebook. Misschien volgt Instagram ook nog, maar dat is niet zeker.

evenement

Programma
– Beantwoorden van vragen uit de live-chat
– In gesprek met werknemers, vrijwilligers en gasten uit de achterban
Onze special-guest Hasan zal bij ons aanschuiven. Hasan komt uit Turkije, en kwam tot geloof terwijl hij bezig was om zich voor te bereiden om christenen voor de Islam te winnen! Eenmaal in Nederland ontdekte hij tijdens een zoektocht dat de Bijbel en wetenschap elkaar niet uitsluiten maar bevestigen.Hasan zal vertellen over zijn weg naar het christendom en het creationisme. Er is gelegenheid om hem vragen te stellen via de live-chat.
– Getuigenissen
– Plannen voor 2021
– Bespreken van boeken & dvd’s die we aanbevelen

Financieel doel: €2500
Naast een ontmoeting met jullie heeft de livestream ook het doel om geld op te halen voor Logos Instituut. In het bijzonder om de tekorten ontstaan door de coronacrisis op te vangen. Ons doel is om €2500 op te halen, zodat we door kunnen blijven gaan met het voorzien van heldere antwoorden op grote vragen over Bijbel, geloof en wetenschap. Juist in deze tijd waarin de verwarring over schepping & evolutie en de betrouwbaarheid van de Bijbel toeneemt, wil Logos Instituut een Bijbels geluid laten horen.


Doet u mee met de livestream? Het is gelijk ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met de (nieuwe) medewerkers en ons kantoor. Ook onze Logosaurus Rex is van de partij 😉

Via Facebook: https://fb.watch/2rnQ-GsOU3/

Via YouTube: Logos Instituut | Live | Q & A – YouTube

Link naar ons Youtubekanaal en de livestream: https://fb.me/e/37oZ4x8Uw

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!