Logos Instituut heeft twee nieuwe medewerkers – In deze nieuwsbrief ook de voorkant van Bijbelvast

by | apr 30, 2020 | Nieuwsbrief, Onderwijs

Logos Instituut groeit! We hebben de afgelopen maanden twee nieuwe medewerkers aangenomen: Erika de Stigter en Irene van der Ham. In de vorige nieuwsbrief lieten wij daar al iets over weten. In dit voorwoord stellen zij zich kort voor. We hopen hierdoor meer mensen te kunnen bereiken met de boodschap dat de Bijbel en de God van de Bijbel betrouwbaar is.

Erika de Stigter

Erika de Stigter (24) uit Rotterdam heeft Internationale Ontwikkelingsstudies gestudeerd en is sinds kort dus werkzaam bij Logos Instituut, onder andere als eindredacteur van Bijbelvast. Ze heeft hart voor de Bijbelse waarheid en evangelisatie en geeft dit ook graag door aan anderen. ‘Ik hoop dat Logos en Bijbelvast zullen bijdragen aan meer Bijbelvaste christenen in Nederland, en christenen helpt te getuigen van de Waarheid.

Irene van der Ham

Irene van der Ham (25) uit Eindhoven studeerde biologie en is eveneens sinds kort dus ook werkzaam bij Logos Instituut. Ze heeft zelf veel aan Logos gehad door daar antwoorden te vinden op haar vragen. ‘Ik wil graag jongeren helpen die worstelen met geloofsvragen en hen laten zien dat ze wetenschappelijk verantwoord christen kunnen zijn zonder op de waarheid van de Bijbel in te leveren.

Onderwijsproject

Onder de paraplutitel, ‘De basisschool op weg naar 2021‘ zijn wij onderwijsmateriaal aan het inventariseren voor de basisschool. Er zijn voor onze kinderen veel kleur- en leesboeken die uitgaan van een bijbelgetrouw perspectief op deze werkelijkheid. Daardoor kunnen kinderen de geschiedenissen spelenderwijs zich eigen maken. Het is belangrijk dat we onze kinderen helpen te funderen in Gods Woord. Dan kunnen ze ook ‘een stootje hebben’ als ze later op het middelbaar-, hoger- of universitair onderwijs bevraagd of zelfs aangevallen worden als het gaat om geloofszaken. Daarom is het belangrijk dat we zoveel mogelijk materiaal in kaart brengen en dat aanbieden. Steunt u dit project al? U kunt dat doen via onze projectenpagina hier.

Bijbelvast

Zoals u weet hebben Logos Instituut en stichting EBO besloten samen verder te gaan met het blad Bijbelvast. In een vorige nieuwsbrief kon u daarover lezen. We zijn blij met de vele steunbetuigingen en nieuwe aanmeldingen (d.m.v. het doorgeven van adresgegevens). Het eerste nummer is zo goed als af en we zijn heel erg blij met het resultaat! Hieronder kunt u alvast de voorkant van Bijbelvast bekijken.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!