Mars voor het Leven dit jaar grotendeels digitaal

by | nov 10, 2020 | Abortus, Onderwijs

Er zal vanuit Den Haag een Livestream worden uitgezonden. Dit wordt een rondetafelgesprek met sprekers als Kees van der Staaij (SGP), Don Ceder (CU), Paul Lieverse (CMF), Elise van Hoek (NPV) en Adrianne Vroegindeweij (hulpverleenster Schreeuw om Leven en Er is Hulp).

Daaromheen krijgt u interviews en andere beelden te zien van onder meer een gesprek met een huisarts die de abortuspilstopper voorschrijft en een ervaringsdeskundige die vanwege enorme spijt en berouw na haar abortus bij onze hulpverlening terechtkwam. Maar hoe zit het dan met de Mars zelf?

Ook dit jaar komen we samen en wel in de regeringsstad Den Haag! Niet met duizenden tegelijk, zoals u de afgelopen jaren gewend was, maar met een groep van 50 personen bij de Hofvijver. Maar toch hoeft u het niet te missen. We zullen tijdens de studio uitzending regelmatig schakelen naar wat er buiten gebeurt tijdens de mars. Denk daarbij vooral aan mooie beelden van de spandoek- en bordendragers en interviews met deelnemers en sprekers.

De Livestream is straks op nog meer plaatsen te zien:

Op zaterdag 14 november 2020 kunt u de livestream bekijken via:
www.marsvoorhetleven.nu
– Onze Facebook pagina
– Ons Youtube kanaal
– Family7 (televisie)
– Reformatorische Omroep (internet)

Help ons mee!

De mensen thuis worden opgeroepen om #MarsvoorhetLeven overal te gebruiken op social media. Dat kan bijvoorbeeld door een video in te spreken met “Ik Mars voor het Leven omdat…”, of een kleurplaat voor kinderen die met de komende Leef editie meekomt en op onze website is te downloaden. Hieronder volgen alle manieren waarop u de Mars voor het Leven meer bereik kunt geven dan ooit!

Kijkt u ook? Op zaterdag 14 November 2020 vanaf 11.00 uur zit heel Pro-Life Nederland klaar om het ongeboren leven en onbedoeld zwangere vrouwen te steunen!

Bekijk hier de uitlegvideo over de unieke Mars van 2020!

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!