Meest bekeken verwijzingen vanaf onze Facebookpagina – 2019

by | mrt 25, 2020 | Onderwijs

Als sinds de start van Logos Instituut (online 2015 en officieel begin 2016) zijn wij actief op Social Media. Sinds het begin op Facebook en Twitter, maar sinds eind vorig jaar ook op Instagram. Volgt u ons al? Vorig jaar is er flink gediscussieerd via onze Facebookpagina, duizenden berichten werden gedeeld door mensen van verschillende levensbeschouwingen. Hieronder een overzicht van de meest bezochte websiteartikelen per maand vanaf onze Facebookpagina.

Januari: 21 redenen om te geloven dat de aarde jong is (Jeff Miller) (https://logos.nl/21-redenen-om-te-geloven-dat-de-aarde-jong-is/).
Februari: Darwin, vaarwel! (Weet Magazine) (https://logos.nl/darwin-vaarwel/).
Maart: Basisschoolactie (Logos Instituut) (https://logos.nl/basisschoolactie/).
April: Hoe kan God zoveel lijden toelaten? (Oscar Lohuis) (https://logos.nl/hoe-kan-god-zoveel-lijden-toelaten/).
Mei: “Als je ziet wat er allemaal in een cel gebeurt, dan maakt dat het geloof in evolutie steeds moeilijker” (Johan Demoed) (https://logos.nl/als-ziet-er-allemaal-cel-gebeurt-dan-maakt-geloof-evolutie-steeds-moeilijker/).
Juni: God bestaat en Hij schiep hemel en aarde (John Lennox) (https://logos.nl/god-bestaat-en-hij-schiep-hemel-en-aarde/).
Juli: Science(fiction): Na de beer en het rund wordt nu het ‘hert’ als voorouder van de walvis opgevoerd (Mathieu Albert) (https://logos.nl/sciencefiction-na-de-beer-en-het-rund-wordt-nu-het-hert-als-voorouder-van-de-walvis-opgevoerd/).
Augustus: Foto met verwijzing naar de lezing ‘Islam versus Christendom’ (Elbert Pogosjan) (https://logos.nl/evenement/islam-versus-christendom/).
September: Islamitische en Christelijke Gebedsoproepen zijn niet te vergelijken (Chris Develing) (https://logos.nl/islamitische-en-christelijke-gebedsoproepen-zijn-niet-te-vergelijken/).
Oktober: Aarde is niet plat in de Bijbel (Mart-Jan Paul) (https://logos.nl/aarde-is-niet-plat-in-de-bijbel/).
November: Foto met verwijzing naar de Mars voor het Leven 2019 (Schreeuw om Leven) (https://www.schreeuwomleven.nl/marsvoorhetleven/).
December: Dino’s nog niet zo lang geleden uitgestorven (Gert-Jan van Heugten) (https://logos.nl/dinos-nog-niet-zo-lang-geleden-uitgestorven/).

Top-3

De top-3 van de meest verwezen artikelen vanaf onze Facebookpagina over het hele jaar is hieronder te zien.

(1) Darwin, vaarwel! (Weet Magazine) (https://logos.nl/darwin-vaarwel/).
(2) Nieuwe argumenten brengen macro-evolutie aan het wankelen (Arthur Chadwick en Leonard Brand) (https://logos.nl/nieuwe-bewijzen-brengen-macro-evolutie-aan-het-wankelen/)
(3) Foto met verwijzing naar de lezing ‘Islam versus Christendom’ (Elbert Pogosjan) (https://logos.nl/evenement/islam-versus-christendom/).

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!