Na vijf maanden al herdruk De Verloren Wereld

by | mei 11, 2023 | Aardwetenschappen, Dinosauriërs, Geologie, Nieuws, Paleontologie, webshop, Zondvloed

Na vijf maanden al herdruk De Verloren Wereld

We zijn verwonderd en dankbaar dat er al binnen een half jaar een tweede druk nodig was van De Verloren Wereld!
De Verloren Wereld is een familieboek over de schepping, zondvloed en fossielen. Bij Logos Instituut vlogen de boeken de deur uit en ook bij boekhandels was de vraag groot. Daarom kwamen deze week 800 nieuwe exemplaren binnen. We ontvingen positieve reacties van jong en oud op dit hardcover boek met veel platen. De lezers zijn vooral blij dat er eens een (platen)boek is dat dieren, fossielen en aardlagen beschrijft vanuit een Bijbels kader.

herdruk de verloren wereld
Heeft u dit mooie en leerzame familieboek nog niet? Of wilt u het cadeau doen? Bestellen het boek dan voor €29,95 via webshop.logos.nl.
PS Door een aankoop via onze webshop steunt u tevens ons werk. 

Inhoud van De Verloren Wereld

Het boek is een vertaling van het familieboek ‘Fossils and the Flood’ van Paul Garner. Het boek is rijk geïllustreerd en bevat informatie die geschikt is voor jong en oud. Het gaat o.a. over de schepping, de wereld vóór de zondvloed, dinosauriërs, de ark van Noach, de wereld na de zondvloed, ijstijd en allerlei soorten fossielen. De auteur Paul Garner (Msc) weet als geoloog en onderzoeker recht te doen aan de laatste wetenschappelijke inzichten. 

“Het is een verademing om weer eens een populairwetenschappelijk boek te lezen dat recht doet aan de Bijbelse feiten.” (Ir. Bart van den Dikkenberg, wetenschapsredacteur bij het Reformatorisch Dagblad)

“Het is echt een gezinsboek, iets om met je kinderen te bekijken. Ik zie dit graag in de handen van mijn kleinkinderen. Bijzonder is dat het vrij makkelijk te lezen is en rijk geïllustreerd, terwijl er toch veel wetenschap in is verwerkt- op een grondige manier. Zó kun je als christen wetenschap bedrijven en aan een breed publiek erover vertellen.” (Ir. Kees Fieggen, oud-docent biologie en natuurwetenschappen)

Behoefte aan toerusting op het gebied van Bijbel, geloof en wetenschap

De reacties op dit boek laten ook zien dat er nog altijd veel behoefte is aan toerusting op het gebied van Bijbel, geloof en wetenschap. Wilt u hier aan bijdragen? Dan kan door…
… bij ons te komen werken (zie de twee nieuwe vacatures op www.logos.nl/vacature)
… bij ons vrijwilliger te worden (zie www.logos.nl/vacature)
… voor ons te bidden
… over ons te vertellen aan anderen
… een financiële bijdrage (via www.logos.nl/doneer)
… bestuurslid te worden (zie www.logos.nl/vacature)

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!