Neutraal kinderboek ‘De kleine dino gaat op pad’ al meer dan 10.000 keer verkocht

by | apr 20, 2021 | Dinosauriërs, Onderwijs

Voor ouders die christen zijn is het lastig om aan goede dinoboeken voor hun kinderen te komen. Vaak worden deze kinderboeken ingebed in een naturalistisch paradigma van miljoenen jaren geleden. Dit is in strijd met de Bijbelse geschiedenis. Daarom is het mooi dat er steeds meer christelijke of neutrale dinoboeken op de markt komen. Dino’s zijn namelijk prachtige schepsels van onze Schepper.

In het verleden heb ik het boekje ‘De kleine dino gaat op pad’ besproken op onze website.1 Dit is een boekje uit de populaire serie ‘Ik (hou van) lezen’. Een erg populaire serie verschenen bij Kluitman. Binnenkort (in juli) komt er een tweede dinoboekje in de serie meldt de catalogus ‘Zomer 2021’. Dat het leesboek ‘De kleine dino gaat op pad’ in de smaak valt blijkt wel uit het aantal exemplaren dat er is verkocht. Kluitman meldt dat zij maar liefst 10.000 exemplaren van dit boekje verkocht. Het boekje was tijdelijk uitverkocht maar is na herdruk ook weer in onze webshop te koop.2 Dat is maar goed ook want christelijke en neutrale kinderboeken over dino’s zijn hard nodig.

Het leesboek ‘De kleine dino gaat op pad’ is ook te koop in onze webshop. Een bespreking van dit boekje is hier te lezen.

Deze bespreking is onderdeel van het project ‘De basisschool op weg naar 2022’ onder leiding van Jan van Meerten.

Voetnoten

  1. De bespreking is hier te vinden: https://logos.nl/drie-kleine-dinos-gaan-op-pad/.
  2. https://webshop.logos.nl/winkel/doelgroep/kleuters/de-kleine-dino-gaat-op-pad/.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!