Nieuwe documentaire over Novarupta

by | aug 11, 2023 | Geologie, Ouderdom van de aarde, Video, Zondvloed

Vandaag heeft Genesis Apologetics een nieuwe documentaire gepubliceerd over ´Novarupta´. De uitbarsting van de Novarupta (Alaska) vulkaan in 1912 was één van de grootste vulkaanuitbarstingen van de 20e en 21e eeuw. De documentaire is vooralsnog gratis te bekijken op het YouTubekanaal van Genesis Apologetics.

Documentaire Journey to Novarupta

Deze documentaire vertelt de verhalen van de uitbarsting van Novarupta, de National Geographic-expedities van Dr. Griggs en de reizen naar de ontploffingszone door Dr. David Shormann en zijn team. Dit verbazingwekkende avontuur toont het bewijs voor een wereldwijde zondvloed en laat geologie zien die wijst op het historische verslag van de Bijbel.

De film is het resultaat van een samenwerking tussen Genesis Apologetics (www.genesisapologetics.com), DIVE Interactive Education (www.diveintomath.com), and Creation Quest (www.creationquest.net).

Wetenschappelijk artikel over Novarupta

In 2013 heeft dr. David Shormann een wetenschappelijk paper gepresenteerd over dezelfde Novarupta tijdens de International Conference on Creationism. Deze is hier te lezen.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!