Nieuwe website dinodino.nl haakt aan bij AH-dinoplaatjesactie

by | jun 28, 2016 | Persbericht

• Website wil kinderen én ouders helpen met bijbels verantwoorde informatie
• Kaartjes beschikbaar om uit te delen aan kinderen (loopt tot tweede week juli)
• Logos Instituut haakt met nieuwe website aan op AH-dinoactie
• Website kiest voor positieve insteek en bijbelse autoriteit op historisch gebied
• Gratis DVD en (bijna) gratis boek aangeboden

Amsterdam, 24 juni 2016 – De nieuwe website www.dinodino.nl, die vandaag gelanceerd is, geeft kinderen die gefascineerd zijn geraakt door dinosauriërs via de AH-plaatjesactie, een beter beeld van de ware geschiedenis van deze enorme beesten. Op initiatief van enkele christenen die werden getroffen door het hoge gehalte van evolutionistisch gedachtegoed van de AH-actie, heeft Logos Instituut een nieuwe website opgezet. Het is de bedoeling dat de site ook na afloop van de AH-actie in de lucht blijft en verder wordt uitgebouwd.

Kinderen vinden op de fraai ontworpen website clips, informatie en gratis (en bijna gratis) boeken en DVD’s. Ook voor volwassenen en oudere kinderen wordt er informatie gegeven. Douwe Tiemersma, een van de initiatiefnemers: ”Dinosauriërs worden altijd gekoppeld aan miljoenen jaren en evolutie en dat zie je bij Freek en AH ook. Kinderen van ouders die willen vasthouden aan de historie van de Bijbel kunnen in problemen komen omdat dat niet te rijmen lijkt met de bijbelse schepping. In plaats van een protest wilden we een positieve actie, waarbij mensen ook zelf iets kunnen doen.”

Kaartjes ter promotie

Wie graag kinderen in zijn woonplaats wil bereiken met het Evangelie, kan gratis kaartjes aanvragen bij de website. Deze kaartjes zijn uit te delen aan kinderen die om dinoplaatjes vragen bij de AH en verwijzen naar de website.

De site gaat in op vragen als: hebben mensen en dino’s samen geleefd? Hoe oud zijn dino’s? Zijn draken dino’s? Wat is de grootste en wat is de kleinste dino? Daarnaast geeft de site ook algemene informatie, met tips over het sparen van de plaatjes.

Er is inmiddels een keur aan boeken in het Engelse taalgebied verkrijgbaar over dino’s, waarbij de historiciteit van de Bijbel het uitgangspunt is. De site zal binnenkort ook een webshop kennen waarin deze boeken verkrijgbaar zijn.

Meer informatie kunt u krijgen op dinodino.nl.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!