Nieuwsbrief augustus – Bijbelvast special over dino’s nu al te bestellen

by | aug 20, 2021 | Dinosauriërs, Nieuwsbrief

 

Nieuwe Bijbelvast

De nieuwe Bijbelvast ligt bijna bij de drukker. Deze keer een speciale uitgave over dinosaurussen. Deze dieren spreken bij veel jongeren (en ook ouderen) absoluut tot de verbeelding en roepen vragen op over leeftijden en wat zegt de Bijbel hierover.

Deel Bijbelvast uit!

Om die reden is deze uitgave heel geschikt om uit te delen op scholen, verenigingen, catechisaties, e.d. om samen te lezen en te bespreken.

Via info@logos.nl kunt u alvast extra exemplaren bestellen.

Bent u nog geen abonnee? Aanmelden is gratis en kan via www.logos.nl/bijbelvast.

 

DOORDENKEN

Bronnen

In Genesis 26 staat dat Izak de bronnen (waterputten) die dichtgegooid waren door de Filistijnen, weer open maakte. Ze ontdekten zelfs een put met opborrelend (= levend) water (vers 19, HSV). Bij LOGOS* Instituut willen we bronnen met het Levende Water van Gods Woord weer opgraven en toegankelijk maken voor een ieder die dorst heeft. Bijbelgedeelten die door verwarring, verdraaiing of al dan niet opzettelijk verkeerde interpretatie, hun dorstlessende functie zijn verloren. God waakt over Zijn Woord (Jer. 1:12). Hij zendt Zijn woord…, Hij doet Zijn wind waaien, de wateren stromen… (Psa. 147:18, HSV).

Ton Verdam

* LOGOS is het Griekse woord (λόγος) voor Woord

 

Oproep ICT vrijwilliger

Voor het onderhoud van onze website en webshop zijn wij op zoek naar een een vrijwilliger die zo nu en dan wat kleine aanpassingen kan doen aan onze website. Onze website draait onder WordPress. Voor meer info kan je contact opnemen via: info@logos.nl.

 

Nieuwsbrief

Dit was een gedeelte van onze maandelijkse digitale nieuwsbrief verstuurd op 20 augustus 2021. Wilt u de gehele nieuwsbrief lezen? Dan kan hier.
Nog niet geabonneerd op onze maandelijkse digitale nieuwsbrief? Meld u zich hier aan.

 

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!